Slon, kašika ili lotos: Omiljena poza u krevetu otkriva SVE o ženi

Vaša omiljena poza otkriva i stvari koje biste hteli da sakrijete

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/ Freepik/ Cookie.studio

Iako u seksu poneke stvari uporno pokušavate da sakrijete, psiholozi kažu da vaša omiljena poza otkriva skoro sve o vama.

Da li ste za nežan odnos bez žurbe, ili volite da dominirate?

Pogledajte šta vaša najomiljenija poza govori o vama.

Doggy Style

Klasična poza – dama je na kolenima i rukama, a muškarac penetrira otpozadi.

Žestoko, žešće! Nežan senzualni seks nije za tebe – međutim, to ne znači da nisi romantična. Jednostavno želiš majstora u krevetu koji zna kako će da te zadovolji – i to ne važi samo za seks. Generalno, znaš šta želiš i to tražiš od drugoga. Zašto da ne – tako ćeš brže doći do cilja.

Foto: Pixabay/Takmeomeo

Kašika

Ime sve govori – dama leži na boku leđima okrenuta partneru, a on penetrira u istom položaju otpozadi.

Jasno je jedno: treba ti blizina partnera jer ti on jednostavno znači sve u životu. Seks nije za tebe tek zadovoljavanje strasti, nego je i spajanje s partnerom. Kod seksa ti nisu najbitniji višestruki orgazmi (mada je položaj kašike odličan za njih). Želiš da budeš voljena, željena, ali i zaštićena – i to u svim područjima života.

Foto/Freepik.com/Racool_studio

Misionarski položaj

Misliš si na osnovne stvari u životu. Nisu ti potrebni akrobatski položaji kako bi ti seks bio dobar. Takođe tako misliš i o svom slobodnom vremenu. Šetnja te više zabavlja od nekog ekstremnog sporta poput “bandžija” ili slobodnog penjanja.

Slon

Dama leži na stomaku opruženih nogu, a partner penetrira otpozadi u sličnoj pozi.

To je kombinacija kašike i “doggy style” poze – voliš kad je tvoj partner dominantan – ali jako ti je važan i fizički kontakt. Tako izgleda i vaša veza. U svakodnevnim stvarima prepuštaš njemu kormilo. Međutim, kad je riječ o bliskosti, onda se sama pobrineš da se zadovolje tvoje potrebe – tako da često planiraš romantične izlaske.

Foto/Pixabay/Victoria_Borodinova

Lotos

Muškarac sedi na krevetu sa nogama podvijenim pod sebe, a dama licem okrenutim ka njemu seda u njegovo krilo i obmotava svoje noge oko njega.

Nema sumnje da voliš da eksperimentišeš. Položaj lotosa pruža ti zadovoljstvo, ali to je slučaj i s ostalim klasicima Kama Sutre. Samo bez dosade – to je tvoj životni moto. Zbog toga često menjaš poslove i tražiš ravnotežu u neobičnim hobijima.

Foto/ Pixabay/Berzin

Cow Girl

Klasična poza – muškarac leži na leđima, a dama je odozgo.

Davanje kontrole drugome? Ne, to nije za tebe. Za vreme seksa želiš da držiš uzde u rukama pa da sama odlučuješ o intenzitetu i dinamici. Sama se često pobrineš za orgazam tako da se dodatno dodiruješ za vreme “jahanja”. I u svakodnevici si nezavisna i samostalna. Probleme sama rešavaš i često vodiš projekte – bez pomoći partnera, kolega ili prijatelja.



Izvor: Objektiv.rs, miss7

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar