OBJEKTIV SAZNAJE

Trinkijeri podneo zahtev za RASKID ugovora s Partizanom, predsednik Ostoja na MORU u Hrvatskoj!

Trener se na ovaj potez odlučio razočaran Mijailovićevom izjavom da je Trinkijeriju dao odličnu finansijsku ponudu i da je sad na Italijanu da se izjasni

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Andrea Trinkijeri i Ostoja Mijailović; Foto: Aba-liga.com/Printscreen PartizanBC

Američka agencija koja zastupa Andreu Trinkijerija podnela je Partizanu zvaničan zahtev za raskid ugovora, saznaje Objektiv!

Trener Partizana na ovaj potez se odlučio nezadovoljan i razočaran izjavom predsednika kluba Ostoje Mijailovića da je Trinkijeriju dao odličnu finansijsku ponudu i da je sad na Italijanu da donese odluku.

– Klub je izašao sa uslovima za sledeću sezonu prema našem treneru. Dali smo jaku ponudu, u datim uslovima tržišta mogu da kažem odličnu ponudu i sada je na treneru da se izjasni – naveo je Mijailović juče za Mozzartsport u pisanoj izjavi.

Istina je, međutim, kako Objektiv saznaje, potpuno drugačija. Naime, Andrea Trinkijeri uopšte nije postavio bilo kakav uslov kada je reč o njegovoj zaradi i iz svima poznate ljubavi prema Partizanu čak je pristao da radi za duplo manju platu od dogovorene.

Istina je da Trinkijeri želi da ode jer Mijailović duguje plate igračima i zato što ima potpuno nejasnu situaciju sa budžetom za narednu sezonu, pa zbog toga nije u mogućnosti da sastavi kvalitetan tim, o čemu je Objektiv već pisao.

Takođe, zanimljivo je i to što je, kako saznajemo, Ostoja Mijailović u ovom trenutku na moru u Hrvatskoj! U najmanju ruku zvuči čudno što je predsednik kluba odlučio da ode na godišnji odmor u trenucima kada je trener jednom nogom već otišao iz kluba i dok mu najljući rival Crvena zvezda otima igrače, poput Korija Voldena.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar