Sara (6) ispričala roditeljima ceo prošli život: Otišli na lice mesta da provere i ZANEMELI

Sećanja su samo krenula da naviru

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Fueladream printscreen

Još od najranijeg detinjstva, Sarini (devojčica na slici) roditelji primetili su da ima jaka sećanja.

Kako je počela da govori jezikom odraslih, tako je pričala o nekoj reci, troje dece s kojima se igrala i stalno je spominjala neko ime “Luđi”.

Roditelji su sve pripisivali njenoj bujnoj mašti i televiziji, pošto je volela da gleda crtaće, a onda je u četvrtoj godini odjednom počela da spominje da joj nedostaje reka, kao i da je umrla kad je rađala bebu!?

Majka i otac videli su da tu nisu čista posla te su je odveli kod dečjeg psihijatra u Mumbaju. On je indijskom paru rekao da je vrlo moguće da se devojčica seća prošlog života.

Roditelji su se nasmejali, ali po dolasku kući i narednih dana, devojčica je nastavila da spominje neku decu – Deva, Vidžara i Šanti. Kako je često navodila i grad Didvana koji se nalazi u blizini Džajpura, država Radžastan. Rešili su da istraže njene priče.

Teško je bilo sve otkriti na internetu, pa su i sami inicirali nekoliko razgovora sa Sarom da bi zaključili da li je zaista njeno sećanje pravo. Kada je ispričala za dve fabrike u predgrađu Didvane, roditelji su se sledili. To nikako nigde nije mogla da zna!

Sara se po dolasku u Didvanu počela sećati svega, Foto: Pixabay/dMz

Otišli su u Didvanu. Put je koštao previše ovu porodicu, ali vredelo je. Po dolasku na lice mesta, devojčica je počela da plače – svega se sećala. Što je najluđe, odvela ih je u pravi kvart gde je nekad živela, prenosi lokalna agencija TOI, Utar Pradeš.

Zaista je postojala žena po imenu Luđi koja je imala troje dece – Deva, Vidžara i Šanti. Trebalo je da rodi i četvrto, ali je iznenada preminula na porođaju. Mala Sara ceo dan je šetala kvartom i sećala se. Što je najluđe, do kraja dana bez ikakvih problema počela je da govori i lokalnim akcentom.

Kako mnogi Indijci zaista veruju u reinkarnaciju, ovo roditelje nije previše šokiralo, iako su mislili da oni tako nešto nikada u porodici neće doživeti.

Sara je, kako je takođe rekla, u “prošlom životu” mnogo pomagala ljudima oko sebe, pa je tako od prošle godine angažovana i sada u akcijama za prikupljanje humanitarne i finansijske pomoći ugroženoj deci.

Želite da oživite mrtve i oterate zlo od sebe? Ovi ljudi kažu da samo treba da izgovorite 4 STIHA



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar