Krenula u saunu, pa otvorila POGREŠNA vrata! Izašla GOLA na ulicu, svi joj buljili u grudi (FOTO)

Nije mogla da veruje kada su se vrata snažno zatvorila za njom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/anbarasalam

Postoje momenti kada biste najradije propali u zemlju od blama.

Anbari Salam dogodila se “horor” scena koja je i danas prati poput traume, kada je poželela da u Nemačkoj uđe u jednu saunu.

Anbara, inače pisac i profesorka, podelila je na Tviteru ovo neprijatno iskustvo s pratiocima, uz konstataciju da se nikad gore u životu nije osećala.

“Bila sam sa dečkom na odmoru u Nemačkoj. Iako nisam znala ni reč na tom jeziku, mislila sam da bi bila dobra ideja da odem u spa centar. U bazenu nosite kupaće kostime, ali u saunu morate da uđete samo sa minijaturnim peškirom koji ni ne pokriva sve intimne delove tela. Plan mi je bio da mi dečko dođe u obližnji kafić, te sam ušla u saunu. Barem sam tako mislila. Ispred mene u hodniku postojala su dvoje vrata, a ni na jednim nije pisalo ‘sauna’. Otvorila sam pogrešna. Ona koja su za izlaz na ulicu u slučaju požara. Izašla sam u manji hodnik sa stepenicama. Nisam u trenutku shvatila šta se dogodilo, pa su se ta vrata zatvorila za mnom”, napisala je Anbara.

Anbara Salam, Foto: Instagram/anbarasalam

Tako je ostala u malom haustoru bez šanse da se vrati u zgradu. Počela je da lupa na vrata, ali niko nije čuo.

“Sva uplakana pitala sam se koji deo tela da pokrijem peškirićem – lice, grudi ili zadnjicu? Spustila sam se niz stepenice i došla do odeljka za pranje veša u spa centru. Videla sam lift. Naišao je neki čovek koji mi nije bio od pomoći. Kad se lift otvorio, u njemu je bio zaposleni iz spa centra. Ni on nije imao peškir kod sebe. Nešto mi je pričao na nemačkom, ništa ga nisam razumela. Morali smo da izađemo na ulicu kako bi ušli na recepciju za spa centar. A na ulici se nalazio parking gde me je nekoliko ljudi nemo posmatrali. Svi su mi gledali gole grudi, dok sam proklinjala život zbog blama. Na recepciji GUŽVA! Ništa gore nije moglo da se dogodi. Tek posle nekoliko minuta dali su mi veliki peškir. Sad je bilo kasno da dođem k sebi”, napisala je Anbara.

Priča je dobila još gori kraj kada je videla dečka. On je vikao na nju gde je bila i zašto ga je ostavila da je toliko čeka u kafiću. Naravno, dečko je na kraju dana postao “bivši”.

Imala prvi seks sa profesorom biologije: Momke varala s njim, a na medenom mesecu učinila je NEOPROSTIVO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar