Anabela pred totalnim pucanjem živaca: Volela bih da sam silovana i da sam rodila decu! (VIDEO)

Haos...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot YOuTube

Nakon Miljkovićeve tužbe usledilo je suđenje između Anabele Atijas i Marka Miljkovića. Sudija Marko Đedović je na samom početku istakao reči Luna Đogani o video prilogu koje je uputila majci, što se Miljkoviću nimalo nije dopalo.

Procureli ŠOK detalji: U to vreme Miljković “nije znao gde udara”, a sada Luna plaća cenu njegovog hira!?

“Kada se prvi put dogodilo, posle svog onog bacanja na kolena, posle onih Luninih priča: ,,Gazi g*vna”, ja verujem članovima produkcije da postoji”, rekao je Marko, ističući da je voditelj Milan Milošević to njima rekao, dok je Marko negirao.

“Mislim da se u celoj toj taktici Gagi koristi za iznošenje nekih prljavih stvari u cilju omalovažavanja tebe u tom smislu kao majke, koja je to sve prebrodila, pod izgovorom neke dečije-roditeljske ljubavi. Ja mislim da se tu radi o tome, jer smo o tome pričali. Luna ne može predugo da taktizira, a da Marko može, jer njemu emocije nisu uključene”, dodao je Đedović.

“Mogu samo reći da mi je on najveći prijatelj. Volela bih da sam silovana i da sam rodila decu, neka mi Bog oprosti! Manji dušmani bi mi bili nego ovaj čovek ovde!”, obratila se Anabela Gagiju, a on je potom napustio Belu kuću u neverici šta je njegova bivša supruga izgovorila.



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar