Miloš Biković zaveo OVE poznate lepotice, a vezu sa srpskom glumicom obeležio je VELIKI skandal! (FOTO)

Sve glumčeve devojke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock/C.Vukojicic

Miloš Biković važi za jednog od najtalentovanijih srpskih glumaca, ali i za velikog zavodnika. Na njegov šarm pale su mnoge poznate lepotice, a među njima i glumica Anja Alač.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Anja Alač (@anja_alac) on

Miloš se sa Anjom zabavljao pre desetak godina, a nakon te veze započeo je emotivnu priču sa koleginicom Brankicom Sebastijanović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brankica Sebastijanovic (@sebastijanovicbrankica) on

Miloš i Brankica zabavljali su se četiri godine, a njihovu vezu obeležio je jedan skandal. Naime,  u jednom mediju 2014. godine pojavile su se navodne njihove izjave u kojima tvrde da čekaju brak kako bi izgubili nevinost.

“Nisam se iznervirao, niti je naneta šteta mom ugledu, ali moram da reagujem jer su moje reči izvučene iz konteksta i zloupotrebljene”, rekao je Miloš Biković ovim povodom za “Novosti” nedugo nakon skandala.

 

Miloš i Brankica su iste godine raskinuli, a Biković se nakon ove veze upustio romansu sa atraktivnom ruskom manekenkom Sašom Lus 2016. godine. Međutim, ova veza nije dugo potrajala, pa su se rastali posle samo nekoliko meseci.

” Da bi se izbegli pogrešni zaključci o Saši, moram da napišem da smo raskinuli pre izvesnog vremena. Njene fotografije u Majamiju nastale su kad nismo bili zajedno. Razdaljina je učinila svoje. Ne osećamo potrebu da informišemo medije o svakom momentu naše veze, ali sada moram da upozorim na pogrešne zaključke”, napisao je Miloš na društvenim mrežama u maju iste godine.

 

Šarmantni glumac ubrzo je osvojio koleginicu iz Rusije Aglaju Tarasovu,a o njihovoj vezi se u domaćim medijima i te kako pisalo. Njih dvoje bili su u ljubavi godinu i po dana, a onda ih je posao razdvojio.

“Prijatelji! Da bi se izbegli nepotrebni razgovori i pogrešni zaključci, Aglaja i ja želimo direktno da podelimo važne i intimne vesti za nas. Nažalost, posle jedne i po godine zajedničkog života, odlučili smo da se razdvojimo. Ovo se desilo zbog prebukiranih rasporeda i stalnih putovanja “, napisao je glumac na Instagramu 2018. godine.

Još jedna ljubavna veza Miloša Bikovića izazvala je veliku pažnju javnosti, a to je njegova poslednja ozbiljna veza sa manekenkom Barbarom Tatalović.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbara Tatalović (@barbaratatalovic) on

Miloš i Barbara su počeli da se zabavljaju čim je prekinuo vezu sa Aglajom, a trajala je sve do novembra 2019. godine.

Kako se pisalo, daljina je presudila njihovoj ljubavi.

“Miloš je sve češće boravio u Rusiji gde većinu godine snima filmove i serije, dok Barbara putuje po Evropi kad god je angažovana za neku reklamu. Većinu vremena su bili daleko jedno od drugog, a Barbara nije mogla da ga prati na putovanjima. Zato su često ulazili u konflikte i svađe i to više nije vodilo ničemu, pa je Miloš odlučio da raskinu i da svako nastavi svojim putem”, ispričao je izvor za magazin “Star”.

Miloša su mediji povezivali sa manekenkom Sofijom Milošević, kao i pevačicom Nevenom Božović, ali on ta nagađanja nikada nije potvrdio. Glumac za kojim uzdišu mnoge žene trenutno je emotivno slobodan.

D.P.



Izvor: Objektiv.rs, Novosti, Star

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar