Nina ŽIVA SAHRANJENA zbog 60.000 dinara! Komšije je bacile u grob, a onda se desio veliki preokret (FOTO)

Žena je pretučena i gurnuta u raku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Twitter printscreen/NTN

Nina Rudčenko (57) iz Ukrajine dobila je još jedan rođendan da slavi pošto je na neverovatan način uspela da preživi napad komšija i to što su je sahranili živu!

Žena iz mesta Marijansk, bila je na meti dva brata iz komšiluka koji su saznali da ima određenu sumu novca kod sebe u stanu.

Nakon što su je nekoliko dana pratili, uočavajući njene navike, odlučili su da je napadnu uveče u stanu i to sa bejzbol palicama.

Prvo su je dva sata mučili i tukli, a onda su je odveli na lokalno groblje. Videvši da kod sebe nema 500 evra, koliko su mislili da ima, rekli su joj da sebi iskopa grob kako ne bi progovorila o napadu.

Potom su je ponovo pretukli s bejzbol palicama i ubacili u grob. Delovalo im je da je mrtva i gurnuli su je u raku koju su potom zatrpali. Nina je pala licem okrenuta ka zemlji. Bila je već tada svesna, iako u ogromnoj agoniji i sa povredama.

Rešila je da se pravi mrtva. Dok je slušala dva brata kako pričaju da će joj narednih dana pobiti celu porodicu, morala je da ćuti. Nakon što su je ostavili u grobu, Nina je posle mnogo muka ustala i izašla na površinu.

Raka u koju je Nina bačena, Foto: Twitter printscreen/NTN

Nekako je došla kući koja je bila prazna. Narednog jutra njeno telo pronašla je sestra Ljudmila koja je pozvala hitnu pomoć. Nina je imala potres mozga, nekoliko polomljenih rebara i polomljen nos.

“Bila je crna, prljava. Pomislila sam u prvi mah da izgleda kao da je ležala na zemlji negde u nesvesti”, rekla je njena sestra.

Policija je dobila opis napadača i brzo su uhapšeni. Branili su se činjenicom da su bili pijani i nisu znali šta rade.

Biće optuženi za napad i ubistvo s predumišljajem, a ukoliko budu proglašeni krivim, čeka ih najmanje 15 godina zatvora.

Bruka! Natalija ukrala 11.000 evra od fonda za teško bolesnog sina da UGRADI SILIKONE i kupi nova kola



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar