8 najopasnijih serijskih ubica svih vremena, čak su i policajci DRHTALI pred njima (VIDEO)

Neki od njih bili su kanibali, većina je uzimala "trofeje" od žrtava

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Listverse printscreen

Svaki ubica je ubica, tu nema spora. Ali da li su serijske ubice “još gore” od “običnih”?

Zavisi iz kog ugla gledate, ali profajleri bi svakako rekli – da. Ipak, i među serijskim ubicama ima onih “klasičnijih” u odnosu na potpuno poremećene po kojima su čak i filmovi, pa i serije snimljene.

Ovo su 8 najopasnijih serijskih ubica svih vremena pred kojima su čak i policajci drhtali:

Ted Bandi

Od februara 1974. do februara 1978. godine ubio je 30 žena, a veruje se da je stvarni broj njegovih žrtava još veći. Ženama bi prilazio na javnim mestima, šarmirao ih ili čak simulirao povredu, a onda bi ih namamio u neki zabačeni deo grada i ubio ih.

Imao je “trofeje” žrtava, uključujući i nekoliko glava koje je policija našla u njegovom stanu. Imao je seksualne odnose sa njihovim telima posle ubistava.

Po njemu je snimljen film “Ekstremno uvrnut, šokantno zao i podao” sa Zekom Efronom u glavnoj ulozi.

Andrej Čikatilo

Poznatiji kao “koljač iz Rostova” i najopasniji serijski ubica SSSR-a, ubijen je pre 26 godina zbog silovanja i klanja 56 žena i dece u periodu od 12 godina.

Pre nego što ga je uhvatila, policija je ispitala 200.000 ljudi, istovremeno rešavajući 1.000 različitih zločina. Najopasniji serijski ubica je čak 10 godina bežao pravdi, pre nego što je uhapšen u novembru 1990.

Tokom suđenja, “koljač iz Rostova” bio je u kavezu, kako ne bi došao u ruke besne porodice žrtava.

Džefri Damer

Džefri Damer je ubica iz Milvokija, za koga se zna da je ubio 17 muškaraca, nakon što ih je namamio u stan. Komadao je njihova tela, a lobanje je čuvao kao suvenire.

Priznao je da je jeo delove tela svojih žrtava! Jedna od žrtava je uspela da pobegne i tada je uhvaćen. Osuđen je na 900 godina zatvora, a ubio ga je drugi zatvorenik 1994. godine.

Po njemu je snimljen film “Moj prijatelj Damer” prikazan i na beogradskom FEST-u 2018. godine.

Robert Blek

Kombi vozač iz Velike Britanije ubijao je devojčice u periodu od 1981. do 1986. godine.

Hvatao ih je na puzu, mamio ih sladoledima i besplatnom vožnjom. Većinu je pred smrt silovao i posle kidao njihove delove tela. Uhvaćen je kada je iz grupe od 6 devojčica oteo jednu. Umro je 2016. godine u zatvoru.

Albert Fiš

Bio je noćna mora svačijeg detinjstva. Serijski ubica sa najviše nadimaka – “Bruklinski vampir”, “Čovek u sivom”, “Manijak na mesečini”…

Albert Fiš je bio jedan od najgorih američkih serijskih ubica – kanibal, pedofil i sadomazohista, poznat po tome što se hvalio da je ubio po jedno dete u svakoj američkoj saveznoj državi.

Posle zlostavljanja u jednom sirotištu, celog života svetio se nad decom, uglavnom mentalno bolesnom ili Afroameričkom decom.

Jednom kada bi pronašao žrtvu, Fiš bi je mučio, sekao i na kraju ubio koristeći svoje “alate iz pakla” – mesarski nož, sataru i ručnu testeru. Zatim bi je pojeo i godinama zbog toga nije bio otkriven.

Džek Trbosek

Džeku Trboseku se stavlja na teret silovanje i ubistvo najmanje pet žena u istočnom delu Londona tokom 1888. godine.

Identitet serijskog ubice koji je sejao smrt pre više od 130 godina u Londonu otkriven je prošle godine. Reč o Aronu Kosminskom (23), berberinu koji je živeo u Londonu. Kosminski je bio glavni osumnjičeni u očima detektiva koji je tada vodio istragu, ali nikada nije bilo dovoljno dokaza da bi ga osudili.

Iako je posle njega bilo daleko gorih i masovnijih ubistava serijskih ubica, Dže Trbosek je bio i ostao najpoznatiji.

Denis Nilsen

Denis Nilsenje ubio oko 15 mladih muškaraca, namamivši ih u svoju kuću. Čuvao je njihove leševe i spavao je sa njima u krevetu dok telo nije počelo da truli. Smatra se da je na ovaj način ublažavao svoju usamljenost. On je bacao tela u odvod, i komšije su se žalile na zapušen odvod.

Jedan vodoinstalater je otkrio da je odvod zapušen ljudskim mesom. Denis je 1983. poslat na robiju.

Joakim Krol

U vreme stvaranja Trećeg Rajha, u Nemačkoj se rodio i Joakim Krol. Ubio je najmanje 13 ljudi, među kojima je bilo i dece. Uhvaćen je 1976. godine, kada se jedan komšija žalio na zapušenu cev u zgradi.

Kuvao je i jeo je meso svojih žrtava. Bio je pravi kanibal, a kad je uhapšen nadao se da će biti pušten nakon što ga izleče od kanibalizma. No, poslat je na služenje doživotne kazne, a umro je 1991. od srčanog udara.

Ova šuma je UKLETA od davnina, a Srbi hrle u nju: Žene plaču, ljudi izlaze sa NEOBJAŠNJIVIM ogrebotinama



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar