Veliko interesovanje za Egzit: U avgustu najmanje 20 bina i zona širom tvrđave

Naglo se povećala prodaja karata

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Egzit će od 13. do 16. avgusta biti održan na čak 20 bina i zona širom Petrovaradinske tvrđave, i to na površini od najmanje 90 odsto uobičajenog kapaciteta, potvrdili su danas organizatori.

Organizatori su saopštili da je interesovanje za ulaznivce ogromno nakon što je posle trio meseca ponovo oživela prodaja.

Na letnjoj Bitef pozornici: Koncert u čast Vlade Divljana

“Posetioci iz zemalja okruženja već sad izvesno će nadmašiti po brojnosti sve prethodne godine, a kako se otvaraju zemlje Evropske unije tako raste interesovanje i u nama najbližim zemljama”, kažu u Egzit timu.

Glavna bina biće na uobičajenom mestu na centralnom platou Donjeg grada Petrovaradinske tvrđave i, kako ističu organizatori, spremna da ugosti spektakularne nastupe svetskih, ali i regionalnih superzvezda.

Pol Mekartni iznenadio izjavom: Evo pred kakvom publikom su “Bitlsi” odbili da nastupaju

Egzit je uz Glastonberi među retkim festivalima sa dve glavne bine, a druga je svakako MTS Dance Arena, najveća i po mnogima najspektakuarnija pozornica elektronske muzike na svetu, koja će i ovog leta raditi u punoj snazi i ugostiti najveće svetske, regionalne i domaće di-džej zvezde.

Tu će biti i No Sleep bina, Latino Stage, Beats bina, XBaš Pit, Urban Bug, Guarana AsFM i Gaia Experiment Trance Stage.



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar