Predvidela je sve u 20. veku, dva predsednika su joj verovala, a za 2020. je rekla: To je početak KRAJA!

Dva predsednika pazila su je zbog pogađanja događaja kao kap vode na dlanu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Fortean Picture Library

U moru šarlatanstva među takozvanim “prorocima” kojih je u 21. veku jako mnogo, pronađe se i neko ko zaista ima “nešto”u svojim vizijama.

Jedna od takvih je i Džejn Dikson, svakako među najpoznatijim američkim astrolozima i vidovnjacima. Džejn je pažnju javnosti privukla 1956. godine kada je u magazinu “Parade” smelo napisala sledeće:

“Na američkim izborima 1960. pobediće demokrata koga će narod obožavati. On će nešto kasnije u prvom mandatu biti ubijen”.

Posle atentata na Džona F. Kenedija, Bela kuća počela je da prati ono što Džejn Dikson priča. A imala je šta da kaže. I o masakru sportista u Minhenu, i o dolasku glumca na čelo Amerike (Ronald Regan) i o slomu SSSR-a.

Bivši predsednici Ričard Nikson i Ronald Regan bili su, nije tajna, na vezi sa Diksonovom. Dosta puta su je konsultovali, ali uvek pod izgovorom da bi da saznaju šta kažu “zvezde na nebu”.

Foto: Pixabay/icheinfach

“U periodu od 2020. do 2037. godine na Zemlju će ponovo doći Isus Hrist. Moraće jer će se 2020. pojaviti Sotona. Počeće duga i iscrpljujuća borba za spas čovečanstva. Najgore će biti 2020. godine”, napisala je Dikson koja je preminula 1997. godine.

Dok je teoretičari zavere slave i citiraju, skeptici se hvataju za argument njenih promašenih predviđanja poput onih da će se u 20. veku pronaći lek za rak, kao i da će se svet raspasti na dva dela u 1962. godini.

Za ovo drugi i nije toliko promašila – te godine svet je potresla Kubanska kriza i umalo nuklearni rat, koji se potom pretvorio u Hladni rat.

“Ustaće iz GROBA da se vidimo”: Ove noći u Beogradu živi su čekali mrtve



Izvor: Objektiv.rs, Express

Komentari (1)

Ostavite komentar