Posle nosiljke sa TIGROM, Veljko iskeširao 2.000 evra za kolica: Jedan detalj zapada za oko

Mašala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock/D.Milenkovic

Mladi bokser Veljko Ražnatović postao je tata pre samo par dana kad je njegova supruga Bogdana na svet donela malog Željka, kome su ponosni roditelji ime dali po Veljkovom pokojnom ocu Željku Ražnatoviću Arkanu.

Po gradu se priča da su Velko i Bogdana samo za posebnu nosiljku i kolica izdvojili čak 2.000 evra, jer su rađene specijalno za njih:

 

“Veljko je želeo posebnu nosiljku, kao i kolica pa je sa suprugom mnogo pre porođaja birao odgovarajuću opremu za bebu. Odabrao je opremu za bebe sa motivima koje njemu mnogo znače. Reč je o nosiljci crveno-zelene boje, što je zaštitni znak njegovog pokojnog oca Željka Ražnatovića Arkana”, priča izvor pa dodaje:

“Osim specifične nosiljke, Veljko je za prvenca odabrao i posebna kolica na kojima je tražio da prednja strana bude ukrašena srpskom zastavom. Iako je to bila Veljkova ideja, Bogdana se složila sa svojom suprugom i nije zažalila što je za nosiljku i kolica iskeširao oko 2.000 evra”, dodao je izvor Kurira.

HRABRA MOJA DEVOJČICE! Cecina poruka zahvalnosti posvećena Bogdani ZAPALILA društvene mreže (FOTO)Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar