Miki Đuričić: Mogao bih do kraja života da NOSIM NANOGICU! (FOTO)

Ne teži ka prvom mestu, za njega je pobeda nešto drugo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot/Youtube

Poznati rijaliti učesnik Miki Đuričić iz Kupinova nedavno je potpisao ugovor za ulazak u četvrtu sezonu rijalitija “Zadruga” koji će otpočeti u septembru na televiziji “Pink”.

Kako je poznato, Miki je iz druge sezone pomenutog rijalitija diskvalifikovan zbog nasilja nad Suzanom Perović i Nadeždom Biljić, zbog čega je mesecima nosio nanogicu, odnosdno bio u kućnom pritvoru.

 

 

View this post on Instagram

 

Danas na meniju gulaš od srne i divlje svinje….

A post shared by miki djuricic (@mikidjuricickupinovo) on

Miki kaže da mu je ova izolacija samo dobro donela:

“Mogao bih do kraja života da budem pod nanogicom, s obzirom da sam dosta vremena posvetio sebi. Imao sam vremena da dosta razmišljam o životu, doneo sam neke važne životne odluke, ponovo sam počeo da čitam… Tako da, ova nanogica mi je samo dobro donela”.

Miki uskoro postaje tata, ali nije hteo da iznosi detalje o tome.

On se je osvrnuo na buduće takmičenje u pomenutom rijalitiju, pa rekao da nikada nije težio ka prvom mestu kao i da ostaje pri tom stavu:

“Ja ne volim da budem favorit, uvek sam imao ulogu autsajdera i volim tu ulogu. Tako da mi nikad nije bila važna pobeda, ali, naravno, bilo bi lepo. Ali ovde (“Zadruga 4”) će biti mnogo jakih rijaliti igrača, tako da će biti to jako teško, ali ni ne razmišljam o tome. Za mene je pobeda da uspem da ostanem do kraja.

M.M.



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar