Nije opravdao očekivanja, pa je izgubio mesto! Ljajić: Nisam bio toliko loš!

Srpski fudbaler Adem Ljajić kaže da je očekivao bolje partije u dresu Bešiktaša ove sezone

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Youtube/Screenshot

Kreativni vezista odigrao je sasvim dobru prvu sezonu za Orlove, dok je bio na pozajmici iz Torina, i to mu je donelo ugovor sa istanbulskim velikanom do 2022. godine.

Ipak, ova sezona protiče ispod očekivanja. Reprezentativac Srbije je na ukupno 27 mečeva postigao pet i asistirao kod sedam golova.

“Bio sam zadovoljan prošlom sezonom i svestan sam šta se očekivalo od mene u ovoj. Jasno mi je da to nisam ispunio. Očekivao sam i ja više od sebe i zato nisam zadovoljan, mada ne mogu da kažem i da sam bio baš toliko loš”, rekao je Ljajić.

Ljajić priznaje i da nije zadovoljan kako je igrao, ali uz napomenu.

“Imao sam manje povrede i zbog toga se fizički nisam dobro osećao. Ipak, mislim da nisam previše loš. Nadam se da ću od sada poboljšati, od srca to želim”.

U nastavku lige neće biti navijača zbog koronavirusa.

“Publika je jedan od najlepših faktora fudbala. Čak i ona iz protivničke ekipe može da vas motiviše kada igrate u gostima. Sada moramo izdržati da igramo bez gledalaca. Moramo biti spremni na to kao način razmišljanja i pripremamo se. Кoncentrisaćemo se kao da postoji publika i daćemo sve od sebe”, zaključio je Ljajić u razgovoru za Hurijet.

Od dolaska novog trenera Sergena Jalčina, 28-godišnji igrač je izgubio mesto startera.

“Sergen je bio odličan igrač i sad je takav trener. Pokušava da nam prenese svoje iskustvo. Učiniću sve da ispunim zadatke na treninzima i utakmicama”, dodaje Ljajić.

Turska Superliga nastavlja se 12. juna, a Bešiktaš dan kasnije dočekuje Antaliju. Orlovi uoči poslednjih osam kola zauzimaju peto mesto sa 44 boda, devet manje od lidera Trabzona.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar