Seksi i posle 50? Da, moguće je, a ove dame to i dokazuju (FOTO)

Genetika, plastičar, vežbe, kozmetika, potentan ljubavnik... šta god da je - kod njih pali

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Profimedia

Biti aktivna u industriji zabave i trajati decenijama jeste ideja za večinu zvezda, ali mnoge od njih, usled silne želje da ostanu večno mlade, preteraju s oprecijama, botoksima, tretmanima…

Specijalno za vas, izdvajamo naše favorite – dame koje imaju preko 50, a nisu preterale sa intervencijama – zasad.

 

Kristi Brinklej (65)

Možda je više puta bila na vrhu izbora za mis, ali ona nije samo lepo lice. Ona je prvi model koji je imao tri uzastopne naslovnice magazina “Sports Illustrated”, a njeno interesovanje za fitnes ostraje čitav njen život. Takođe, ona i peva, mada možda ne tako slavno kao svoj bivši suprug Bili Džoel, ali definitivno izgleda vrhunski.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

I was scheduled for color before I left NYC 3 weeks ago but decided I would go easy on my hair and just do it when I got home … as a result I have gone back to my roots …and boy was I was ever surprised to see my “nature’s highlights” are more silver than gold ! Sooo what do you think ? Embrace the silver ? or go for the gold? I have to decide because Wednesday I’ll be on @qvc with my @bellissimaprosecco and I’m excited to say I’m bringing all 3 of my delicious wines to you plus my #bambinis and #goldensippers All at special prices #werethegrapest #organicgrapes ?#fromshellstosales lol! #haircolor #hair #specialdeals

Објава коју дели Christie Brinkley (@christiebrinkley) дана

 

Đina Dejvis (63)

Da li zato što je pre nepune dve godine okončala četvrti brak ili je do genetike, tek Đina Dejvis izgleda kao da je za nju sat stao. Sve manje se bavi glumom, a sve više aktivizmom i politikom, ali to joj nije umanjilo šarm, naprotiv.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

?Geena changes everything!⁠⠀ ⁠⠀ @thischangeseverythinghollywood is on @STARZ.⁠⠀ ⁠⠀ Now you can stream the documentary that is changing the industry anytime with @STARZ. ⁠⠀ ⁠⠀ The film features interviews with Geena Davis, Meryl Streep, Rashida Jones, Reese Witherspoon, Sandra Oh, Jessica Chastain, Tiffany Haddish, Natalie Portman, Cate Blanchett, Taraji P. Henson, Maria Giese, and many other influential voices in the fight for gender equality.⁠⠀ ⁠⠀ You don’t want to miss out!⁠⠀ ⁠⠀ Learn how you can sign up and start watching. ⁠⠀ Link in bio:⁠⠀ https://starz.tv/ThisChangesEverything

Објава коју дели Geena Davis Institute (@gdigm) дана

 

Mišel Fajfer (62)

Nije tajna da Mišel Fajfer ne voli da se intervjuiše, pa je teško otkriti njenu tajnu njene lepote. Ona je svoju karijeru usmerila s glume na filmsku produkciju i režiju, a kaže da je najbolji lek protiv bora – kontrola stresa.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Thank you @fastcompany for including me in the November 2019 issue. It was an honor to be a part of the Fast Company Impact Council this year. So grateful for all of the support you have shown to @henryrose. ? by @jai.lennard

Објава коју дели Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial) дана

 

Keri-En Mos (51)

Većini poznata kao partnerka Kijanua Rivsa u “Matriksu”, glumica često pominje da su je trenuci velike nesigurnosti na kraju podstakli da se vine u nebo. Ako hrabrost može ženu učiniti lepom, onda to najbolje objašnjava njen izuzetan izgled.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

As a woman who doesn’t love hair makeup and posing -I thank you @daniellecohenphotography for capturing me. New captures for my beloved @loveannapurnaliving ?

Објава коју дели Carrie-Anne Moss (@carrieannemoss) дана

 

Sigurni Viver (69)

Ona opstaje upkos godinama. Savet glumice za sve koji žele da postignu dugu karijeru u Holivudu je jasan – bitno je rizkovati. Ona je skočila iz drame u komediju, pa na naučnu fantastiku. Morate, dakle, da se menjate i svakog dana da idete dalje. Bitno je da bude zanimljivo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Rome, 2018.

Објава коју дели Sigourney Weaver (@sigourney.weaver.official) дана

 

Meril Strip (69)

Ona je bukvalno kao dobro vino. Vreme prolazi a svi se pitaju koje su njene tajne moći. Iako često u intervjuima kaže da nikad nije bila sigurna u svoju lepotu i izgled mi joj poručujemoo da je prošlo vreme da se pogleda u ogledalo i prihvati istinu.



Izvor: Objektiv

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar