Glumica uspela da se RAZVEDE nakon 17 godina: Bivšem mužu nije ostavila ni DOLAR

Razlika u godinama im nije smetala, ali su ipak odlučili da okončaju brak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Profimedia

Glumica Đina Dejvis (65) okončala je svoj četvrti brak s plastičnim hirurgom Rezom Džarahijem (50), a nakon 17 godina glumičin bivši nakon procesa nije dobio ni dolar.

Zvezda kultnog filma “Telma i Luiz” prvi cilj je ostvarila 19. oktobra, kada je upisom presude o njihovom razvodu u sudski registar u Los Anđelesu on postao pravomoćan, ali nije uspela da ostvari drugi – izgubila je i previše živaca pokušavajući da se razvede.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prema jednoj verziji, ludo su se zaljubili 1998. na jednoj holivudskoj zabavi. Prema drugoj verziji upoznali su ih zajednički prijatelji. Romasu su započeli kada je glumica, poznata po ulozi hirurga Nikol Herman u seriji “Uvod u anatomiju”, napunila 42 a on tek 27 godina.

Razlika u godinama im nije smetala. Naprotiv, glumica se svuda hvalila kako uživa s mlađim doktorom i pritom razbija holivudske stereotipe o ljubavnim vezama u kojima je obično muškarac onaj stariji, poznatiji i imućniji.

Otkako je glumica sad već bivšeg supruga u leto 2017. izbacila iz njihove vile s pet spavaćih soba zbog samo njima znanog razloga, on je pokušavao da je nagovori da se bez trzavica dogovore o starateljstvu nad decom i podele imovinu. Podneo je u septembru 2018. zahtev za razvod zbog nepomirljivih razlika, a od tada do oktobra 2021., kad su napokon se razveli, pokušavao je da dokaže da su ipak bili u legalnom braku.

Pravna bitka skupo ga je koštala – umalo je bankrotirao. Morao je da spava kod prijatelja, pa i u vlastitom automobilu ne bi li podmirio troškove advokata.

– Nije mogao da viđa svoju decu dok je živeo tako neuredno, što mu je slomilo srce. Đina je u ostala u njihovoj vili s decom. Njen način života nije se nimalo promenio – rekao je izvor za Page Six.

BONUS VIDEO:



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar