Katastrofa Ranijerija na ”Olimpiku”! (VIDEO)

Ubedljiv poraz Sampdorije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP Photo/Andrew Medichini

Fudbaleri Lacija slavili su na svom stadionu protiv Sampdorije rezultatom 5:1 (3:0)

Već u 20. minutu su imali tri gola prednosti.

Igrao se sedmi minut kada su poveli, Kaisedo je iskoristio neopreznost odbrane, pokupio je jedan odbitak i smestio ga u mrežu gostiju iz Đenove.

Samo 10 minuta kasnije, penal za Lacio zbog igranja rukom, odgovornost je naravno preuzeo Imobile, koji duplira prednost “Nebeskoplavih”.

A onda, tri minuta kasnije, neverovatna lopta Aćerbija ka svom napadaču, Imobile je uspeo da je prihvatio pored trojice fudbalera Sampdorije, obišao je golmana i zatresao ponovo mrežu Dorije, 3:0 za Lacio u 20. minutu.

Otišlo se sa tim rezultatom na odmor, da bi nakon devet minuta igre u nastavku Bastos povisio na 4:0.

Sve je bilo jasno na “Olimpiku”, osim toga kojom će razlikom Rimljani slaviti, na 5:0 je u 65. minutu povisio Imobile, ponovo je bio precizan sa kreča, pa je tako kompletirao i het-trik i došao do svog 23. gola u Seriji A ove sezone!

Utešni gol za ekipu Klaudija Ranijerija je u 70. minutu postigao Lineti, da bi samo tri minuta kasnije Dorija doživela još jedan peh, Čabo je zaradio direktan crveni karton.

Promene rezultata ipak nije bilo, ubedljiv trijumf Lacija, 11. u nizu.

Treći su na tabeli sa bodom manje od Intera i tri od Juventusa, Sampdorija 16. sa 19 osvojenih bodova, čak 26 manje od današnjeg rivala.



Izvor: Objektiv

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar