Nataša Bekvalac: Imam brdo PROBLEMA i stvarno nemam živaca za LJUBAV! (FOTO)

Nataša o koncertu, Bebi Dol ali i o skandalu u Čeneju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot/Youtube

Pop pevačica Nataša Bekvalac sinoć je održala svoj prvi onlajn koncert, a sve je oduševila svojom neposrednošću, svirkom i ambijentom.

Nataša je imala za gosta svoju omiljenu pevačicu i idola iz detinjstva Bebi Dol, koja je bila počastvovana što je tu:

“Došla sam večeras, jer su mi rekli da Nataša slavi rođendan. Samim tim što sam došla, pretpostavljam da ćemo Nataša i ja imati priliku da popričamo o svemu”, rekla je Bebi Dol.

 

Nataša je ponosna na ovaj projekat i zadovoljna kako se sve na kraju realizovalo:

“Bilo mi je jako prijatno zato što je potpuno drugačiji ambijent i ispunjene su sve moje želje. Ja sam htela da budem više nego ikada, ja”, rekla je Nataša.

U nastavku je Nataša Bekvalac istakla i da je boraveći u kućnom karantinu uživala sa svojim ćerkama Hanom i Katjom, kao i da su se one još više zbližile, a onda je komentarisala i situaciju kada je u njenu porodičnu kuću u Čeneju uleteo nepoznati muškarac:

“Ja sam uživala i čak kad je prestalo sve, imala sam problem da izađem iz tog nekog stanja. Jako mi je bilo važno što provodim vreme sa svojom decom i kod svoje kuće, jer smo se na neki drugi način upoznali. Katja je glavni šef. Ja sam rodila šeficu svog života. Celog života autoriteti i onda sam rodila svoj autoritet”, rekla je Nataša i dodala:

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

#ljubav ❤️❤️ #natasabekvalac

@ bekvalac.in.heart је поделио/ла објаву дана

“Ja sam se tuširala i prvo na šta sam naišla bio je nepoznat čovek s cvećem. Ja verujem da namera nije bila loša, ali je način bio loš. Ja sam neko ko nema zaštitu. Nisam se iselila i neću da se selim iz svoje kuće zbog takvih situacija”, rekla je Nataša kad je reč o upadu u njenu vilu.

Na kraju je Nataša rekla i da nema živaca za svoj ljubavni život, koji je uvek izazivao veliku pažnju javnosti:

“Ja stvarno, mnogo toga nosim na leđima. Imam bebu, Hanu u pubertetu, karijeru, ja sam samohrani roditelj, imam brdo problema i stvarno ne znam gde bih udenula tako nešto. Nemam živaca i tanka sam sa živcima za ljubav”, dodala je ona.



Izvor: Objektiv.rs, Pink

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar