Nova ljubav! Lepa Teodora zavela mlađanog Đokovića, uživaju u vezi?! (FOTO)

Priča se po gradu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock/C.Vukojicic

Pevačica Teodora Džehverović već dugo unazad u javnosti govori kako nema partnera. Dugo se nagađalo da li su Teodora i Anđelo Ranković u tajnoj vezi, obzirom da ih mediji često viđaju zajedno, ali mladi par iz “Zadruge” nije hteo ovu informaciju da potvrdi.

Gradska nagađanja sada su otišla u malo drugačijem smeru, pa se šuška da Teodora ima dečka, ali to nije Anđelo. U pitanju je mlađi brat našeg proslavljenog tenisera Novaka Đokovića, Đorđe:

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Moj OPPOSITE savršen par ❤?? @opposite_fashion Koji je vaš savršen par otkrijte u OPPOSITE maloprodajama ili na sajtu www.opposite-fashion.com

Објава коју дели ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic) дана

“Đole i Teodora upoznali su se preko zajedničkog prijatelja na ručku u Beogradu i odmah su sevnule varnice. Razmenili su brojeve telefona, počeli da se dopisuju, a ubrzo su se i smuvali. Zajedno su već četiri meseca, ali još ne žele da se u javnosti predstavljaju kao par. Trude se da ne izlaze zajedno, već se viđaju u tajnosti u Đorđevom stanu na Novom Beogradu. Dogovorili su da kriju vezu sve dok ne postane ozbiljna, ali i zato što nikako ne žele da im mediji budu za petama”, priča dobro obavešten izvor.

“Rekli su mi da im je lepo u vezi i da imaju slična interesovanja. Počeli su i da planiraju zajednički odmor tokom leta, žele da vide kako će se slagati kada se dve sedmice ne budu odvajali ni na tren. Ako sve prođe dobro, na jesen će početi da žive zajedno u Đorđevom stanu”, kaže izvor.

Za razliku od prošle devojke Tijane Ralić, s kojom je proveo četiri godine i koju je odmah predstavio porodici, Đorđe još nije upoznao Teodoru sa mamom Dijanom, tatom Srđanom, braćom Novakom i Markom, snajkom Jelenom:

 

“Đole je želeo da upozna Teodoru sa roditeljima i braćom, ali ona ga je zamolila da još malo sačekaju jer ima veliku tremu! Brine je da li će joj zameriti što se takmičila u prvoj sezoni “Zadruge” i kako će je prihvatiti. Najverovatnije će se svi okupiti na ručku pre nego što Đorđe i Teodora odu na more”, završava priču izvor Informera.



Izvor: Objektiv.rs, Pink, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar