Film ”Sluga” obara rekorde u srpskim i ruskim bioskopima

Ruska hit komedija ''Sluga'' sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi, ovog vikenda proslaviće stohiljaditog gledaoca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Miloš Biković
Stars Media/Delius fim

FIlm ”Sluga” sa Milošem Bikovićem postao je najuspešnija komedija u istoriji ruske kinematografije i jedan od najgledanijih filmova svih vremena u Rusiji. Pored ruske, ova komedija je oduševila i našu publiku i postao jedan od najgledanijih filmova u našim bioskopima.

Ovog vikenda film će proslaviti stohiljaditog gledaoca, a Miloš Biković će tom prilikom nagraditi jubilarnog posetioca.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/mm94_KOnAvo” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Popularni glumac Miloš Biković igra mladog, bogatog i bahatog momka koji sticajem okolnosti, dobija lekciju pravih vrednosti iz života. 

Glavni junak Grigorije ”Griša”, je raskalašni klinac koji je toliko ušuškan u lagodnom životu da misli da je ”iznad zakona”, sve dok njegov otac ne preduzme radikalne mere i iscenira saobraćajnu nesreću iz koje će se njegov sin probuditi iz prošlosti. Griša se budi u prošlom veku, okružen seljacima, koji ne znaju za njegove ”magične skalamerije” poput mobilnog telefona, a kroz seriju scena vidimo kako se Biković snalazi kao sluga. 

 

Film je režirao Klim Šipenko. 

 

 


Izvor: objektiv

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar