“Bolje stravičan kraj nego strava bez kraja”: Lekar Zoran pre ubistva roditelja ostavljao jezive poruke

Prema prvim nezvaničnim informacijama, on se s roditeljima navodno posvađao oko prodaje vikendice

Foto/Printscreen/Facebook

Novosadski lekar Zoran K. (48) juče ujutru je u vikendici u naselju Doka, hicima iz lovačke puške ubio je svoje roditelje Ljubodraga (77) i Gordanu (66).

Zoran je priznao zločin, a istraga koja je u toku utvrdiće šta se dogodilo i koji je motiv ovog strašnog zločina. Ispituje se i je li lekar u trenutku izvršenja zločina možda bio smanjeno uračunljiv i nesvestan, te šta je bio okidač za dvostruko ubistvo koje je juče uznemirilo Novosađane.

Za lekara Zorana do juče je svako imao samo reči hvale, jer je slovio za dobrog lekara i humanistu koji je u velikim poplavama 2014. koje su zadesile Srbiju pomagao narodu u najteže povređenim područjima.

Međutim, profil na Fejsbuku otkriva njegovo drugo i manje poznato lice. On je na toj društvenoj mreži napisao da je završio Medicinski fakultet u Novom Sadu i da je bio zaposlen u jednoj ambulanti u Novom Sadu. Pored informacija o sebi ostavljao je i citate.

“Merfijev zakon: Bolji je stravičan kraj nego strava bez kraja”, napisao je on.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, Zoran se s roditeljima navodno posvađao oko prodaje vikendice, u sremskokarlovačkom naselju Doka, u kojoj su bili juče ujutro. Kako se navodi, u besu je zatim uzeo lovačku pušku, pucao u oca i majku i tela samo ostavio da bi nešto kasnije do kuće svratio komšija koji je zatekao jeziv prizor. Šokiran onim što je video, smogao je snage da pozove policiju.

Podsetimo, Zoran je sin jedinac koji je živeo u iznajmljenom stanu u Novom Sadu u čijem opremanju su mu pomogli roditelji. Majka Gordana imala je samo jednu želju – da jedinca oženi.

Radio je kao lekar opšte prakse, u različitim ordinacijama širom Novog Sada, a svojevremeno je otišao i u Obrenovac, da kao doktor, pomogne unesrećenima.

Izvor: Kurir

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (3)

Ostavi komentar

  1. Nazalost , nasa kultura namece da se roditelji brinu o deci ceo zivot.To naravno ostavlja decu u uverenju da je to normalno i da su roditelju duzni da im resavaju finansijske probleme. Kad iz bilo kojih razloga pomoc izostane, radja se frustracija i bes.

    Odgovori
    • Razmaženo derište,nadam se da će u zatvoru videti kuda ga je odvelo bolesno ponašanje…dignuti ruku na roditelje, EJ to samo bolesni um može da uradi !

      Odgovori

Ostavite komentar