Duhovi zaista POSTOJE! Gledate dokaz 1/1, ovako kolicima može samo čovek da upravlja (VIDEO)

Ne postoji ama baš nikakva šansa da je neko mogao ovako da se šali sa ljudima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/Viral Press

Zaboravite na teorije zavere, na skrivenog mađioničara koji negde iz prikrajka vuče ova kolica ili na optičku varku možda.

Ovo je jasan dokaz da duhovi zaista postoje, te da invalidska kolica ni pod tačkom razno ne mogu da idu sama ovako.

Bolničko osoblje ustanove u gradu Udon Tani na Tajlandu ostalo je zabezeknuto nakon snimka koji je emitovan čak i na nacionalnoj televiziji a stiže sa njihovog radnog mesta.

Spikerka je u programu poručila gledaocima da dugo nije bio jasniji dokaz da su duhovi preminulih ljudi među nama. Na snimku se vidi kako kolica sama sobom upravljaju na putu ka izlazu iz bolnice.

Zaposleni u bolnici čak navode i ime čoveka koji je poslednji sedeo u kolicima, a preminuo je nekoliko sati pre snimka.

Tanasak Pakdenuan, direktor bolnice “Ban Kam Doung” potvrdio je da ne postoji nikakva šansa da je kolica neko mogao da kontroliše jer ne idu na daljinski upravljač, niti je iko mogao da se ušunja preko ograde u bolnicu i zavitlava zaposlene nekakvim trikom.

“Bilo je vetrovito vreme i jedino što mi pada na pamet je da je vetar mogao da pokreće kolica. Ipak, neobjašnjiv je način njihovih kretanja jer takvo upravljanje može da izvede samo čovek. Mi ćemo za svaki slučaj da se narednih večeri molimo za preminulog gospodina ali i sve ostale koji su u našoj ustanovi izgubili živote”, rekao je Pankdenuan.

Dosije Iks! DUH Satane maskiran u dete primećen na hodniku hotela (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Kakva glupost! Dunuo vetric pogurao ih napred , bila iskosena i napravila kretnju u polukrug, dolaze do ivice koja je ubzrdo( vidi se na dnevnom snimku), udara prvo levi tocak pa desni , tu se isprave , dune malo vetric i posto je sad nizbrdo krenu u nazad i odu pravo nazad. I to je to, kakavi duhovi aman

    Odgovori

Ostavite komentar