EKSKLUZIVNO ZA OBJEKTIV

Vlado Georgiev je BRUTALNO IZVREĐAO Srđu Jankovića, a staloženi doktor je sad odgovorio svim kritičarima

Stručnjak poznat po jako odmerenim i staloženim nastupima pred kamerama prokomentarisao je napade dela javnosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Epidemiolog Srđa Jankovića, kojeg je nedavno na društvenim mrežama izvređao Vlado Georgiev zbog njegovog nepokolebljivog stava da se u javnosti uvek pojavljuje sa maskom, odgovorio je kritičarima u izjavi za Objektiv.

“Ne pogađaju me komentari koji su kružili prethodnih dana. Samo se trudim da što veći broj ljudi shvati šta je svrha nošenja maske”, rekao je doktor za naš portal, na pitanje da li su ga pogodile negativne izjave na njegov račun.

Ovaj stručnjak, inače poznat po jako odmerenim i staloženim nastupima pred kamerama, dodaje da je neophodno da mislimo na mogućnost prenošenja virusa, kao i na prevenciju i zdravlje.

Podsećamo da je , uprkos tome što je doktor više puta objasnio da nošenje zaštite ima simboličnu poruku i da želi da bude dosledan u prevenciji kovida 19, pevač, zajedno sa delom javnosti brutalno napao epidemiologa.

“Imbecil priča “potpuno sam” sa maskom preko usta i nosa. Bravo, spavaj s maskom, je*o te Bill Gates i Faucci i who. Dokle ovo ide ljudi…”, napisao je tada Georgiev.

Inače dr Janković je u gostovanju na televiziji pre pet dana ipak otkrio od čega zavisi kada će skinuti masku.

“Obećavam da ću skinuti masku kada budemo imali nula slučajeva”, rekao je tada epidemiolog za RTS.

Ceo intervju sa dr Srđom Jankovićem objavićemo u subotu, 30. maja.

A. Vasić



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Komentar Georgijeva je bezobrazan i neprimeren.Doktora Jankovića sam slušala za zadovoljstvom zbog odmerenosti i smirenosti.Na mene je ostavio izvanredan utisak.

    Odgovori

Ostavite komentar