KIJA oplela po SLOBI, a ni on joj nije ostao dužan: On je psiho koji me uhodi! (FOTO)

Imao je šta da kaže u svoju odbranu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot/Youtube

U javnosti je nastao pravi skandal kada je pre nekoliko dana isplivala fotografija na kojoj se vidi da Slobodan Radanović gleda lajv uključenje na Instagramu sa rođendana bivše žene Kristine Kije Kockar.

Kockareva kaže da joj bivši suprug nije čestitao rođendan i da joj nije jasno zašto je prati i minira na društvenim mrežama:

“Videla sam fotografiju da je pratio lajv, ali mi nije čestitao rođendan. Nema šta on meni da čestita rođendan. On je psiho koji me uhodi na drutvenim mrežama. Namerno ostavlja hejt komentare za mene, a svoje briše. Pokušava, evo, i od mog rođendana da napravi sebi marketing i još neće da mi vrati prsten koji sam ja platila. Evo javno neka ga zadrži jer očigledno njemu lepše stoji. Završili smo priču, sledeći put može samo u novinama zbog svojih blamantinih izjava i izbora”, rekla je Kija Kockar za Kurir.

Foto: E-Stock/Danijel Milutinović

I Slobodan Radanović imao je šta da kaže na tu temu, a nije propustio priliku i da odbrusi bivšoj supruzi:

“To je bio lajv našeg zajedničkog prijatelja. Ušao sam i izašao. Nisam mogao da znam šta je u lajvu dok ne uđem i pogledam. Nisam joj čestitao rođendan, to su izmišljotine i neka me se mane više”, rekao je Radanović.



Izvor: Objektiv.rs, Blic, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar