MILOJEVIĆ NAPUŠTA MEGU: Trofejni trener Partizana zauzima njegovo mesto

Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević gotovo sigurno napušta Megu i seli se u Ameriku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov

Imao je priliku za deset godina u Megi, od toga osam kao šef stručnog štaba, da učestvuje u razvoju nekoliko NBA igrača, među kojima je najuspešniji Nikola Jokić.

U biografiji velike zvezde Denvera zauvek će pisati ime Dejana Milojevića, trenera sa kojim je radio tri godine pred odlazak preko okeana. Na tu činjenicu mladi strateg će uvek biti ponosan, kao i na sve što je dosad uradio u trenerskom odelu.

“Moj sin bi trebalo da obezbedi stipendiju, pa je plan da porodično odemo u SAD. Ciljam NBA”, rekao je nedavno srpski trener.

Prema pisanju “Sportanda” nekadašnji trener Partizana Vlada Jovanović naslediće na klupi Mege Dejana Milojevića, koji posle osam godina odlazi u Sjedinjene Američke Države.

Bivši košarkaš Željezničara i Borca iz Čačka, osvojio je pet šampionskih titula u Srbiji, četiri u ABA ligi i tri puta u Kupu Radivoja Koraća kao pomoćnik Duška Vujoševića u Partizanu.

Kao samostalni trener crno-belih od 2010. do 2012. godine osvojio je ABA ligu, a bio je i selektor reprezentacije Srbije do 18, kao i selekcije do 20 godina

Vodio je i Donjeck, Igokeu, Lokomotivu Kubanj i Šenžen Avijatorse, gde je i dalje trener.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar