TVRDIO JE DA JE NJEN DEČKO, a posle hapšenja Tijane Ajfon oglasio se i potpuno promenio priču! (FOTO)

Sada mu se ne dopada što ga povezuju sa starletom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screnshot Instagram, Screenshot Youtube

Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, uhapšena je prethodne noći kod Bijeljine sa tri drugarice dok su ilegalno pokušavale da pređu granicu. Osumnjičena je za podvođenje i organizovanu prostituciju, a ovo nije prvi put da se našla u žiži javnosti ovim povodom.

Starleta je pre otprilike mesec dana pokrenula svoj sopstveni biznis, otvorila je salon lepote, a tom prilikom dobila je buket zlatnih ruža, nekoliko bombonjera i dve flaše skupocenog šampanjca sa čim se i pohvalila na društvenoj mreži Instagram.

Foto/E-stock/Časlav Vukojičić

Tada se pisalo da je ove poklone dobila od svog navodnog dečka Andreja Kalezića, koji je krajem aprila progovorio o njihovoj vezi.

“Istina je da smo Tijana i ja u vezi, a upoznali smo se pre četiri godine na jednom događaju. Međutim, tada je sve ostalo samo na tome. Možda bi mnogi pomislili da me je kod Tijane privukao fizički izgled, ali istina je potpuno drugačija. Tijana je iskrena osoba puna ljubavi, a ja je nisam osvojio ni parama ni skupocenim automobilima. Privukla nas je obostrana pozitivna energija. Imam ozbiljne namere sa Tijanom, a koliko će naša veza trajati, to zavisi samo od nje. Nikada se nisam stideo da javno pokažem svoje emocije, pa nema razloga ni sada da ih prikrivam. U vezi mi jedino smeta kada je moja partnerka ljubomorna, kada pravi bespotrebnu dramu i scene, a verujem da ona to neće raditi jer je svesna sebe”, izjavio je on tada.

View this post on Instagram

#belgrade #pomeranac #boo

A post shared by Andrej Kalezic (@andrejkalezic) on

Ipak, sada, kada je Tijana uhapšena, Kalezić je promenio priču. Naime, on se danas oglasio na svom profilu na Instagramu, gde je u okviru storija demantovao da je ikada bio u vezi sa njom.

Foto: Screnshot Instagram

“Svi koji mene poznaju znaju šta je istina, a šta ne. Nismo bili u vezi, niti imam vremena trenutno za ljubav. Žao mi je što dozvoljava sebi da u takve situacije dolazi, kao i natpise, da se o njoj tako piše. Svako ima pravo da bira u životu na koji način će da ga vodi, pa tako i ona, pa smatram da niko nema pravo da se u to meša. Sve što ću reći vezano za nju jeste da je stvarno dobar i iskren prijatelj. A što se tiče moje izjave, rekao sam i to je bila šala, a počela je preko društvenih mreža. Ali isto tako, i na autobusu piše “Lasta”, pa ne leti”, završio je on.

V. T.

PUNA KUĆA POKLONA! Kija se pohvalila šta je dobila za rođendan, a jedan detalj je svima privukao pažnju! (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar