PRIHVATILI Novakov poziv! Još dvojica vrhunskih tenisera učestvuju na “Adria turu”

Turneja pocinje u Beogradu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO TANJUG / ANDRIJA VUKELIC / an

Hrvatski teniseri Marin Čilić i Borna Ćorić učestvovaće na turniru “Adria Tour” 20. i 21. juna u Zadru, u organizaciji Fondacije Novak Đoković i partnera iz Hrvatskog teniskog saveza.

Đoković i Čilić do sada su odigrali 19 mečeva na ATP turu i Dejvis kupu, a skor je ubedljivo na strani Novaka – čak 17:2. Trenutno je 37. teniser sveta, a najbolji plasman mu je bila treća pozicija na rang listi. Ima osvojen gren slem u Njujorku, iz 2014 (uz finala Australijan opena i Vimbldona).

Mladi 23-godišnji Ćorić, trenutno je 33. na ATP listi i osvojio je dve titule. Zbog stila igre, mnogi ga porede upravo sa Đokovićem, sa kojim je igrao tri puta, sva tri puta izgubio, od čega jednom u finalu Mastersa u Šangaju.

“Hvala Marinu i Borni što su se odazvali pozivu da učestvuju na “Adria Tour” i što su potpuno besplatno i bez bilo kakvih drugih uslova, pristali da budu deo jednog ovakvog događaja. Reč je o dvojici vrhunskih tenisera, ali i sjajnih momaka, što su pokazali i ovog puta. Obojicu dugo poznajem, privatno se družimo, poštujemo, učimo jedni od drugih. Drago mi je što će biti deo ovog događaja, u jednom pravom sportskom gradu, pred zadarskom publikom”, izjavio je Đoković.

Na turniru u Zadru, sem Đokovića, Čilića i Ćorića, učestvovaće i Viktor Troicki, Nemac Saša Zverev, Bugarin Grigor Dimitrov…



Izvor: Objektiv.rs, Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar