Trik za fantastičan orgazam: Grlo se otvara, usporava se disanje, mišići opuštaju…

Jedna stvar može obogatiti vaš seksualni život

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay.com

Kada se spomene stenjanje tokom seksa, svako ima različito mišljenje o tome – nekome je prva asocijacija čuvena scena iz filma “Kada je Hari sreo Sali” (Meg Rajan simulira orgazam u kafiću), drugima je to najnormalnija stvar na svetu, treći smatraju da to zavisi od trenutnog raspoloženja… Stručnjaci smatraju da stenjanje može da obogati vaš seksualni život i pojača orgazam.

Naravno, ne postoji univerzalno pravilo za sve, to, naravno, važi i za seks. Koliko stenjanje tokom ljubavnog odnosa nekome odgovara, drugima smeta, neki su u krevetu glasniji, drugima  prija tišina.

Foto/Credit line: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

“Stenjanje je znak da se u krevetu sve odvija baš kako treba, a uz pomoć stenjanja, žene na neki način komuniciraju sa svojim partnerom i daju im do znanja da uživaju u onome što im rade”, objašnjava seksualni terapeut Nikol Burati.

“Kada žena stenje tokom seksa, grlo se otvara, usporava se njeno disanje i opuštaju se mišići karlice, što može dovesti do fantastičnog orgazma. Istraživanja pokazuju da, što je seks intenzivniji, zvukovi koje proizvodite će biti sve manje potisnuti  i mogu da povećaju vašu uzbuđenost”, ističe Lori Minc, autorka knjige “Becoming Cliterate”.

Mincova napominje da je sasvim u redu i ako volite da budete tihi u krevetu.

seks
pixabay.com

“Glasni zvuci nekim ljudima povećavaju zadovoljstvo, dok drugima smetaju. Najvažnije je da radite ono što vam prija, ukoliko niste sigurni, razgovarajte sa svojim partnerom o tome šta vas uzbuđuje. Ukoliko za vreme seksa razmišljate da li je vaše stenjanje preglasno ili suviše tiho, onda sigurno ne pravite zvukove koji će povećati vaše seksualno zadovoljstvo”, navodi Lori Minc i dodaje da žene nikada ne bi trebale da glume orgazam.

“Glumljenjem orgazma, naše partnere učimo da rade upravo ono što nam ne odgovara i što ne utiče na naše seksualno zadovoljstvo”, zaključila je Lori Minc.

Prevarena devojka plakala je tri dana, a onda je bivšem poslala na vrata teret zbog kojeg je on plakao još duže (VIDEO)

 



Izvor: Objektiv.rs, Women'sHealth

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar