Prevarena devojka plakala je tri dana, a onda je bivšem poslala na vrata teret zbog kojeg je on plakao još duže (VIDEO)

Ljubavna drama je započela kada je pronašla poruke u njegovom telefonu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay/StockSnap

Ljubavna drama jedne devojke postala je vest u kineskim i svetskim medijima, jer je na originalan način smislila kako da se osveti bivšem dečku.

Drama je počela kada je devojka u telefonu svog voljenog, pronašla poruke koje je on razmenjivao sa drugim ženama. Povređena i besna, devojka se obrušila na dečka, izbila je svađa, koja je završila raskidom ljubavne veze.

“Plakala sam tri dana zbog njegove prevare, bila sam potpuno slomljena” – ispričala je razočarana Kineskinja.

Da stvar bude još gora, dečko se posle raskida ponašao ležerno, ničim nije pokazivao da se potresao, naprotiv – izlazio je i provodio se sa prijateljima.

Nakon tri dana očajanja, u prevarenoj devojci se probudio inat i čvrsto je rešila da mu svaku svoju suzu naplati. Smislila je strategiju, odabrala poseban datum i priredila mu iznenađenje.

U Kini je 20. maj  dan koji zaljubljeni parovi proslavljaju poput Valentinova, pa je junakinja ove priče baš tog dana naručila preko interneta tonu crnog luka, platila i dala adresu bivšeg dečka, kako bi mu na kućna vrata isporučili džakove luka.

Uz isporuku narudžbine, napisala mu je i poruku u kojoj je pisalo:

Zbog tebe sam plakala puna tri dana, sada je na tebe red“.

Da li je nevernik plakao ostalo je nepoznato, ali je momak koji je izvršio dostavu tone luka i sam morao da istovari pune džakove, za kineske medije prokometarisao: “Ne znam da li će on plakati, ali ja sigurno hoću dok ovo sve istovarim”.

U nevolji zbog švalera našli su se i stanari zgrade u kojoj živi, jer se neprijatan miris tone isporučenog luka proširio po čitavoj zgradi. Njegove komšije su prilično ljute zbog neprijatnog mirisa, a svoje nezadovoljstvo i pokude izrazili su na društvenim mrežama.

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar