Vratila se na mreže! Terzićeva ćerka se povukla posle saobraćajke, sad se svi pitaju ZAŠTO TAKO IZGLEDA! (FOTO)

Mnogo se promenila dok je nije bilo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Instagram

Naslednica generalnog direktora Crvene Zvezde Zvezdana Terzića, Maša, doživela je pre manje od godinu dana saobraćajnu nezgodu, posle koje se povukla sa društvenih mreža.

Ona je obrisala sve naloge i odlučila da vodi mirniji život. Ranije su pratoci mogli da vide kako izgleda njena svakodnevna rutina, a onda naprasno niko ništa nije znao o njoj.

View this post on Instagram

?

A post shared by Masa Terzic (@mashaterzic) on

Ipak, ona se juče vratila na Instagram, gde je objavila fotografije sa svog 24. rođendana, koji je proslavila u jednom prestoničkom restoranu.

Sa druge strane, sve prethodne snimke i fotografije je obrisala.

View this post on Instagram

??2️⃣4️⃣??

A post shared by Masa Terzic (@mashaterzic) on

Na fotografijama se vidi da je Maša smršala, dok se mnogi iznenađuju što je dozvolila sebi da pretera sa puderom i objavi fotografije na kojima zbog neadekvatne šminke izgleda bledo.

Podsetimo, Maša je saobraćajnu nezgodu doživela u junu, kada je vozač automobila marke golf prošao je kroz crveno svetlo na semaforu i udario u auto u kojem je ona bila. Posle toga je otišla u Urgentni centar, gde je nisu zadržali.

VAN SEBE OD SREĆE! Dea Đurđević u studiju dobila poklon od fudbalera Crvene Zvezde, odmah ga je stavila na grudi! (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar