UVEK problematičan! Saigrač iz Mančester Sitija opisao ZANIMLJIV DOGAĐAJ sa Balotelijem! (FOTO)

Zajedno su osvojili titulu prvaka Engleske 2012. godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Youtube

Nekadašnji fudbaler Mančester Sitija Mika Ričards kaže da je Mario Baloteli, bivši napadač Građana jednom zapalio vatromet u njegovoj kući. Baloteli je tokom godina bio poznat kao problematičan momak.

“Bio mi je kao srodna duša, moj mlađi brat. Voleo je pažnju i voleo je da dolazi kod mene kući. Svi znaju za priču o vatrometu u njegovom domu. Ali on je taj vatromet zapravo zapalio kod mene! Jurio me je po mojoj kući, pitao sam ga: “šta radiš čoveče”. Ali volim ga, još uvek se čujem sa njim i proveravam da li je dobro. Vrhunski momak”, ispričao je Ričards.

Baloteli je navodno vatromet zapalio kod sebe, pre golova protiv Mančester junajteda u pobedi Sitija 6:1, oktobra 2011. godine. Ričards je u Fiorentinu prešao 2014. i tamo sreo Mohameda Salaha za koga je kako kaže već na prvom treningu video da će jednoga dana postati velika zvezda.

“Jedina stvar koja me je iznenadila jeste koliko je golova dao. Mogao je da dribla ljude i čini da izgledaju glupo na terenu. Već prvog dana je bilo jasno da je top igrač, vrteo je saigrače” , opisao je Ričards Salaha.

Ričards je proveo deset godina u Mančester Sitiju, za koji je odigrao skoro 250. utakmica. Zajedno sa Balotelijem bio je deo tima koji je osvojio titulu prvaka Engleske 2012. godine.

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar