DALEKO od savršenog! Ni Ana nije znala da je Angela Merkel SPASILA Bastijana od propadanja!

Često je bežao iz karantina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Instagram

Bastijan Švajnštajger, bivši reprezentativac Nemačke i suprug Ane Ivanović, često je u prošlosti pravio skandale. Srpski zet je bio ljubimac nacije, ali je, zapravo, u nekoliko navrata hteo da digne ruke od fudbala. Uživao je u pijančenju i marihuani, a od potpune propasti spasla ga je nemačka kancelarka Angela Merkel.

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Instagram – Objektiv.rs

Bastijan je kao član rezervnog tima Bajerna često bežao iz karantina, a jednom je čak i provalio sigurnosni sistem i otišao u provod s devojkom. Možda se za ovaj incident ne bi saznalo da ga policija nije uhapsila zbog vožnje u pijanom stanju pri brzini od 200 km/h, i to u četiri sata ujutru.

“Munja sa Jamajke” dobio ĆERKICU! Boltu se ispunila želja, taj osećaj je video samo u KOBIJEVIM OČIMA! (FOTO)

Švajnštajger je toliko voleo tehno žurke da je u jednom momentu hteo da ostavi fudbal i započne karijeru di-džeja. Najveće gluposti pravio je tokom Evropskog prvenstva 2008.godine kada je u prvom meču dobio žuti karton tek što je ušao u igru. U narednom duelu protiv Hrvatske zaradio je isključenje i suspenziju, pa se u njegovu karijeru umešala kancelarka Nemačke Angela Merkel.

“MIHINA ĆERKA NEMA PARA” Slušala je uvrede i prozivke! Viktorija otkrila kako se nosila sa očevom bolešću

“Ušla je u svlačionicu pre meča s Portugalom i počela da mi drži lekcije. Rekla mi je da se trgnem i prestanem da pravim gluposti. Bio sam šokiran”, ispričao je Bastijan.

Najnovije sportske vesti čitajte i na našoj iOS i android aplikaciji – Objektiv.rs

Na tom meču je zabeležio gol i asistenciju, a zatim je u polufinalu učinio isto i odveo Nemce u finale.

Na kraju, Švajnštajgeru se način života nije odrazio na profesionalne rezultate, jer je u periodu od 2002. do 2015. godine, Nemac odigrao 500 utakmica za Bajern, osvojio osam titula u Bundesligi, sedam u Kupu i Ligu šampiona 2013. godine. On je 2015. godine prešao u Mančester junajted, a 2017. u Čikago Fajr, gde je završio karijeru.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar