Modrić: “Fudbal je okrutan, ne znam gde je sudija našao osam minuta za produžetak, nije nam bilo suđeno”

Italija je izjednačila golom Matije Zakanjija u 90+8. minutu i sad Hrvatska ima samo teoretske šanse da se domogne osmine finala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Printscreen Youtube

Kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske Luka Modrić rekao je posle remija protiv Italije (1:1) golom u 90+8. da je fudbal okrutan i da ne zna gde je sudija Dani Makeli iz Holandije našao osam minuta da produži utakmicu.

“Ne znam šta da kažem. Fudbal je nekad okrutan i to se danas pokazalo. Šta je, tu je. Nismo zaslužili ovaj gol. Ne znam gde je sudija našao osam minuta da produži. Ako moraš da padneš, neka padneš ovako kako smo mi danas”, rekao je strelac gola u 55. minutu za Hrvatsku radio televiziju.

Italija je izjednačila golom Matije Zakanjija u 90+8. minutu i sad Hrvatska ima samo teoretske šanse da se domogne osmine finala. Da bi Hrvatska prošla među 16 najboljih u Evropi kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane selekcije Engleska mora da pobedi Sloveniju sa najmanje tri gola razlike, da Danska savlada Srbiju, Portugal Gruziju, a Turska Češku.

“Teoretski možemo da prođemo, ali nam se nikad ništa nije poklopilo. Prošlu utakmicu u 90+5, sad u 90+8. minutu. Nekad nije suđeno. Videćemo da li je vreme za oproštaj od reprezentacije, nije sad vreme za te priče”, rekao je Modrić koji je golom protiv Italije sa 38 godina i 289 dana postao najstariji strelac u istoriji Evropskog prvenstva.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar