DVOJNICA Merilin Monro je kupila njenu VILU, a sada je sa svima podelila SNIMKE iz kuće i otkrila šta je u njoj PRONAŠLA (VIDEO)

Dosta stvari u kući je ostalo isto kao i pre više od pola veka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Instagram jasminechiswell

Dvojnica Merilin Monro, koja živi u nekadašnjem glumičinom domu podelila je snimke ove holivudske vile i otkrila na kakva fascinantna otkrića je naišla.

Jasmin Čisvel, 25, iz Lanarkšira u Škotskoj, toliko je oduševljena popularnom pokojnom glumicom, da se transformisala u nju i sa mužem kupila vilu u kojoj je Merilin Monro živela.

Blogerka je na društvenim mrežama podelila snimak na kome prikazuje ovu kuću mediteranskog stila, u kojoj je Merilin živela sa Džoom Dimađijom 1950-ih godina.

Govoreći u jednom od svojih video snimaka na TikTok-u, koje redovno deli sa svojih 1,2 miliona pratilaca, Jasmin je rekla: “Pronašla sam ovu peć i u njoj dva stara časopisa. Jedan je iz 1953. godine, jedne od godina kada je Merilin živela ovde”.

@jasminechiswellI can’t believe we found these things in MARILYN MONROE’S HOUSE! ? ##randomthings♬ 아무노래(Any song) – kozico0914

Jasmin je otkrila i da je jednom, dok je menjala sijalicu, pronašla njen potpis na drvenom plafonu.

Ovu dvospratnu kuću su delili Merilin i bejzbol igrač Dimađijo, tokom njihovog kratkotrajnog braka 1954. godine.

Izgrađena 1938. godine, ova velika kuća gleda na park od 160 hektara, kanjon Runion i ima četiri spavaće sobe, četiri i po kupatila, „toranj sobu“ – koja se sada koristi kao kancelarija – i dnevni boravak sa drvenim plafonom.

Kuća od 3,335 kvadrata takođe ima i garažu za dva automobila, bazen i spa na travnatoj parceli od 8.228 kvadrata.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

☀️ ? HEATWAVE ? ☀️ What do you do to cool down in this heat? I LOVE jumping in the pool! ❤️ Swimsuit @tatyanaboutique

Објава коју дели JASMINE CHISWELL | 50s VINTAGE (@jasminechiswell) дана

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

‼️? RANDOM QUESTION TIME ?‼️ With the launch of @disneyplus what’s you’re favourite streaming service? I think disneyplus might be my new favourite! ?❤️

Објава коју дели JASMINE CHISWELL | 50s VINTAGE (@jasminechiswell) дана

Prema imovinskoj evidenciji, kuća je krenula da se prodaje krajem decembra 2018. godine za 2.695 miliona dolara, a prodata je u februaru prošle godine za 2.727 miliona dolara.

Dom je i dalje opremljen originalnim svetlima, vrednim slikama, kadama, pločicama, pa čak i peškirima od vremena kada je Merilin živela tu.

Kako navodi Jasmin, u jednoj od soba se nalazi otisak šape Merilininog voljenog psa Mafa, malteškog terijera koji joj je poklonio Frank Sinatra da je uteši nakon što se rastala od muža Artura Milera.

Snimajući jedan od svojih videa, Jasmin je rekla: “Trenutno smo u najukletijoj sobi u kući – spavaćoj sobi. Ovaj  krevet je misteriozno pukao jedne noći, a tu se nalaze i originalne police i luster”.

“Evo nas u gostinjskom kupatilu, originalna bakarna kada iz 1930-ih koja je ovde od kada je Merilin tu živela”, rekla je u Jasmin u narednom snimku.

@jasminechiswellTour of Marilyn Monroe’s former Hollywood home from the 1950s! ##marilynmonroe♬ I Wanna Be Loved By You – Marilyn Monroe (performer)

Ova blogerka, koja je na Instagramu prikupila impresivnih 95,8 hiljada pratilaca, preselila se u Los Anđeles pre tri godine, nakon što je dobila master diplomu za studije glume.

U jednom od svojih video snimaka za TikTok ispričala je kako, pre nego što je započela karijeru, nije mislila da je život vredan življenja, jer su joj roditelji prošli kroz težak razvod, a ona je bila jako neuspešna na fakultetu.

“Morala sam da zaradim nešto novca, pa sam počela da glumim u raznim emisijama za BBC, kada sam shvatila kolika je moja ljubav prema filmskoj produkciji. Prijavila sam se za master na filmskoj produkciji i prošla sam. Nisam mislila da ću se sa 22 godine preseliti u Los Anđeles i da zatim nastavim svoju karijeru. ”

“Svakako da nisam mislila da ću sa svojim mužem da živim u ovoj kući iz mojih snova, koja je nekada pripadala Merilin Monro. Nikada ne odustajte od svojih snova”, zaključila je Jasmin.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

Obnovite garderobu, a da ne potrošite ni dinar

Živele smo u ZABLUDI! Ispod bele odeće se NE NOSI ni beli, ni bež, već BRUS OVE BOJE



Izvor: Objektiv.rs, Daily Mail

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar