Tijana na malu maturu u velikom stilu – tata je dovezao traktorom (VIDEO)

Drugari su se smejali, Tijana kaže "što da me bude sramota pa ja sam sa sela"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Užice-oglasna tabla

Malena, a već velika Tijama Marković pokazala je šta znači ponosno dete sa sela.

Ona je na proslavu male mature, tačnije defile osnovaca ulicama Užica došla traktorom. Dovezao ju je tata koji joj je otvorio vrata, kao da izlazi iz limuzine, a ona je vešto iskočila iako obučena u svečanu haljinu.

Foto: Facebook/Užice-oglasna tabla

-Ne znam kako je tati pala ova ideja na pamet, ali sam se složila. Planiram da upišem tehničko i grafičko crtanje. Drugari su se smejali, ali mene nije bilo sramota, nema čega da me bude sramota, ja sam sa sela, poručuje Tijana kroz osmeh za portal “Užice oglasna tabla”.

Foto: Facebook/Užice-oglasna tabla

Brojni komentari ispod videa pružaju podršku Tijani i njenoj porodici.

“Svaka čast za oca i za ovu divnu vaspitanu devojčicu”, “Ako ćemo gledati patriotski, Srbiju je stvorio i odbranio seljak, svi treba da se vratimo na selo, treba da se držimo onog što jesmo! A ako ćemo gleti i materijalno, ovaj traktor košta koliko jedna dobra kuća u gradu!”, “Evo čestitka i iz Hrvatske sa željom za dalji uspeh kćerki i tati. Čestitam na uspehu roditeljima što su odgojili ovakvo dete”, “Taj traktor je odhranio i vredi više od mnogih automobila, a verujem da imaju i auto i kuću i imanje, na kojem svi vredno rade i žive zdravim životom i tako i vaspitavaju svoju decu. Da nam je više takvih”, nizali su se pozitivni komentari.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar