Dnevni horoskop za 22. maj: BIK treba da se kloni rasprave sa partnerom, a STRELAC pogrešnih poslovnih odluka

Mesec obrazuje napet aspekt sa fiksnom zvezdom Algol

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Unsplash/TeaCora Rooibos

OVAN

Mesec u kući finansija pravi opoziciju sa fiksnom zvezdom Algol donoseći vam neplanirane izdatke, ako vaše zanimanje ima veze sa rukovanjem novcem ili određenom dozom rizika. Izbegavajte rasprave sa ženama. Bik misli na vas.

BIK

Napet aspekt između Meseca i Urana u vašem znaku upozorava da se klonite rasprava sa partnerom, naročito ako je reč o Jarcu ili Škorpiji. Ne preporučuju se rizični finansijski potezi, kao ni uzimanje kredita. Osetljiv urogenitalni trakt.

BLIZANCI

Sa Mesecom u kući svakodnevice, danas ćete najviše vremena potrošiti na rutinske poslove, naročito ako radite u zdravstvu ili se bavite uslužnim delatnostima. Moguća su iznenađenja, kada je reč o dogovoru sa strancima. Podložnost pvredama.

RAK

Novac vam pristiže preko ranije ugovorenih poslova sa starim partnerima. Prelazak vašeg vladaoca Meseca preko kuće ljubavi i kreativnosti, slobodnim Rakovima donosi susrte sa dinamičnom osobom. Zahlađenje odnosa sa dugogodišnjim partnerom.

LAV

Pozicija vašeg vladaoca Sunca, u večernjim satima, uzdržite se od rasprava sa voljenom osobom. Mesec obrazuje napet aspekt sa fiksnom zvezdom Algol, zbog čega su mogući vanredni troškovi preko poslova sa strancima. Nesanica.

DEVICA

Mada ste danas preduzimljiviji kada se radi o poslovnom dogovoru sa strancima, ipak može doći do odlaganja nekog dogovora. Nije pravi trenutak za razgovor sa voljenom osobom o pitanjima koja vas muče, jer može doći do ljubomorne scene.

VAGA

Opozicija između vašeg vladaoca Venere i Meseca koji upravlja vašom karijerom, upozorava na oprez sa finansijama i ženama. Trzavice sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Slobodne Vage dobijaju poziv za izlazak od Strelca.

ŠKORPIJA

Prelazak Meseca preko asteroida Fantazija u vašem znaku donosi vam inspiraciju i motivaciju, ako se bavite umetnošći ili sportom. Naglašen znak Blizanaca, donosi probleme sa dokumentima ako se bavite poslom zbog koga često putujete.

STRELAC

Sa tri planete u sedmoj kući, omiljeni ste i popularni, naročito u društvu suprotnog pola. Skloni ste pogrešnim poslovnim odlukama. Susret sa mladolikom osobom koja često putuje zbog posla. Provodite više vremena u prirodi.

JARAC

Mesec u večernjim satima pravi harmoničan aspekt sa vašim vladaocem Plutonom donoseći vam zaradu preko poslova koji imaju veze sa informacionim tehnologijama, kontaktima sa strancima. Strastveni susret sa osobom koja nosi uniformu na radu.

VODOLIJA

Vaš vladalac Uran, simbol preokreta, nasuprot osetljivom Mesecu u Škorpiji donosi vam šansu za dogovor sa nadređenima. osobom na položaju. Dopadaju vam se dve podjednako interesantne osobe, od kojih je jedna zauzeta. Oprez u saobraćaju.

RIBE

Aspekti Meseca sa planetama u vašem znaku, povoljno utiču na realizaciju projekata sa osobama koje žive u inostranstvu. Neko pokušava da odloži dogovore sa novim poslovnim partnerima, ali u tome neće uspeti. Moguće trzavice sa voljenom osobom.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar