Prebiračević: Sprovode nad Srbima genocid i podmeću nam ga istovremeno

"Najveće žrtve je upravo srpski narod podneo na ovim prostorima i sada kada nisu uspeli da nas istrebe fizički i bukvalno sada bar žele da nam nametnu etiketu genocidnog naroda"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Majak/privatna arhiva

U jeku sprovođenja genocida nad Srbima na Kosovu i Metohiji uz sve blagonaklonost mentora iz zemalja Kvinte te iste zemlje žele Srbe da optuže i žigošu kao genocidan narod. Sve što mogu da urade sa pozicije sile su uradili i sada samo žele da dokrajče ono malo Srba što je ostalo na Kosovu i Metohiji.

Kada se otarase prisustva srpskog naroda na Kosmetu uslediće sve moguće kampanje pod patronatom i sponzorstvom upravo tih zemalja Kvinte da izmisle detaljniju šiptarsku istoriju i da svo srpsko nasleđe predstave kao njihovo „Kosovsko“ iako svi znaju šta je i čije je ali koga među njima briga za istinu i istoriju i srpski narod po bilo kom pitanju.

Bahatost i bezobrazluk onih koji na Zapadu od pljačke i nesreća drugih bogato žive i uživaju sve privilegije savremenog društva čak su uspeli i svima da nametnu bajke o demokratiji koja služi samo da bi se manji i slabiji prisiljavali na podaništvo koje se od njih zahteva a pod plaštom zakona i vrednosti razvijenog sveta. Prazne priče o ljudskim pravima koje su samo instrument velikih i moćnih za disciplinovanje manjih i slabijih se serviraju ne samo kod nas nego vidimo i trenutnu situaciju u Gruziji koja želi da se oslobodi stege u koju su je uhvatile strane službe iz zemalja Kolektivnog zapada a kroz instrument zvani nevladine organizacije i organizacije civilnog društva koje uz obilato finansiranje iz inostranstva nepogrešivo rade upravo za svoje finansijere i njihove interese koji se u skoro 99% ne poklapaju sa interesima naroda u toj konkretnoj državi.

Taj pogubni zapadni maligni uticaj možemo videti na svakom koraku a posebno danas u Srbiji kada se naš narod susreće sa ogromnom pretnjom perfidnih političara sa zapada koji već vekovima žele da naude našem narodu koji živi na srpskom životnom prostoru vekovima a koji danas treba da se omeđi izmišljenim granicama, izmišljenim narodima i novopečenim nacijama i veštačkim izmišljenim kulturama koje imaju jedan jedini zadatak a to je da negiraju sve što je srpsko jer samo tako će od srpskog postati nešto drugo i nešto prilagođenije zapadnim vrednostima koje su sve a samo vrednosti nisu.

Genocid koji je sproveden na Kosmetu nad Srbima i koji je u završnoj fazi, koji bukvalno gledamo svaki dan, se vešto prikriva lažnim optužbama za lažni genocid u Srebrenici koji treba da pokrije mnogo veće i monstruoznije zločine na istom tom mestu nad srpskim narodom od strane štićenika istog tog zapada koji želi nama da kroji sudbinu. Najveće žrtve je upravo srpski narod podneo na ovim prostorima i sada kada nisu uspeli da nas istrebe fizički i bukvalno sada bar žele da nam nametnu etiketu genocidnog naroda.

Otpor koji moramo pružiti na svim nivoima neprijateljima našeg naroda mora biti odlučan i ne sme biti našeg srpskog praštanja i popuštanja nego se mora biti odlučan kao što su Izraelci danas odlučni bez ulaska u ispravnost i vrednosni sud njihovih odluka i postupaka. Naš odgovor mora imati strateški pristup i čeličnu odlučnost da mnoge stvari preokrenemo u vremenu koje je pred nama ukoliko želimo da opstanemo. Sve priče o prijateljima sa zapada upravo padaju u vodu i više nikada ni ne smeju da budu na stolu bogato postavljenih zabluda u koje nas opsenarski ubeđuju da verujemo.

Autor: Vladimir Prebiračević, potpredsednik izvršnog odbora Srpske narodne partije i direktor Srpsko-ruskog centra “Majak”Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar