Dnevni horoskop za 21. maj: Mesec je danas u Škorpiji, ne dozvolite da vas obuzmu strasti i impulsivnost

Napeti planetarni aspekti lako mogu da nas izbace iz takta ovog utorka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/ ArthurHidden

OVAN

Mesec u Škorpiji u osmoj astrološkoj kući, pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Marsom, simbolom akcije, što vam donosi vanredne troškove preko poslova sa strancima. Zauzeti će imati problema sa partnerom.

BIK

Sa loše aspektovanim Mesecom u sedmoj kući, preko prijatelja ili na nekom većem skupu, možete da upoznate atraktivnu, ali napornu osobu. Izazovan aspekt sa Jupiterom u vašem znaku, donosi vam vanredne troškove. Izbegavajte alkohol.

BLIZANCI

Opozicija između Meseca u Škorpiji i vašeg vladaoca Merkura, upozorava na oprez prilikom dogovora o naizgled isplativom aranžmanu. Osoba koju ste upoznali preko poslovnih kontakata želi da se vidi s vama. Osetljiv urogenitalni trakt.

RAK

Vaš vladalac Mesec u petoj kući pravi napete aspekte, koji mogu da vam donesu ljubavne, ali i finansijske probleme, naročito ako se bavite umetničkim ili zanimanjem koje ima veze sa sportom. Voljena osoba je sklon dramatizovanju.

LAV

Aspekt koji vaš vladalac Sunce danas obrazuje sa Mesecom, nepovoljno utiče na odnos sa ljubavnim partnerom, kao i sa članovima porodice. Slobodnim Lavovima može da se udvara harizmatična osoba koju su upoznali preko prijatelja.

DEVICA

Vaš vladalac Merkur, simbol logike, pravi napet aspekt sa Mesecom u kući biznisa, zbog čega je bolje da malo sačekate pre dogovora o realizaciji vaših ideja na poslu. Susret sa starom simpatijom budi sećanja koja vam ne daju mira.

VAGA

Aspekti Meseca u Škorpiji sa vašim vladaocem Venerom, planetom novca, u astrološkoj kući posla, donose vam vanredne troškove i upozoravaju da izbegavate rizične finansijske poteze.Kvadrat sa Plutonom nagoveštava raspravu zbog ljubomore.

ŠKORPIJA

Mesec u vašem znaku u napetom aspektu sa Venerom, koja upravlja vašim partnerskim odnosima, donosi vam susret s nekim čije će ponašanje izazvati vašu sumnju u njenu iskrenost. Pozicija vašeg vladaoca Plutona, opominje na oprez sa finansijama.

STRELAC

Vaš vladalac Jupiter, u astrološkom polju posla, pravi napet aspekt sa Mesecom u kući ograničenja, što upozorava da se malo prirmirite kada je reč o troškovima koji vam nisu neophodni. Emotivnom partneru smeta vaša omiljenosti u društvu.

JARAC

Mesec pravi izazovan aspekt sa Venerom u kući ljubavi, donoseći vam poznanstvo sa harizmatičnom ali napornom osobom. Zauzeti Jarčevi pokušavaju da postignu zajednički jezik sa partnerom. Odlaganje dogovora o isplativom poslu.

VODOLIJA

Mesec u inkonjukciji sa Venerom u kući privatnosti, nagoveštava probleme sa partnerom i članovima porodice. Iznenadno poznanstvo, u večernjim satima, s nekim ko je zbog posla prisutan u javnosti. Izbegavajte alkohol.

RIBE

Izazovan aspekt između vašeg suvladaoca Jupitera i Meseca u devetoj kući, upozorava na oprez u kontaktima sa strancima. Voljena osoba pokušava da vam nametne svoj stav i mišljenje, zbog čega je moguća rasprava, koja može potrajati.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar