Izmene režima rada tramvajskih i trolejbuskih linija: Ovo treba da znate za naredne dane

Radovi će se izvoditi od 18. do 20. maja, kao i od 25. do 27. maja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Petar Ubiparip

Tokom izvođenja radova na pregledu i popravci elemenata tramvajske pruge u zoni raskrsnica Bulevara Crvene armije, Jurija Gagarina i Dr Agostina Neta, doći će do promena u radu tramvajskih linija, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi će se izvoditi od 18. maja, od 1 sat do 20. maja, do 3.30 časova, kao i u periodu od 25. maja, od 1 sat do 27. maja, do 3.30 sati.

Tokom izvođenja radova doći će do obustave tramvajskog saobraćaja u Ulici Jurija Gagarina, pri čemu će doći do promene režima rada linija javnog prevoza:

– tramvaji na linijama 7, 9 i 11 će saobraćati do depoa „Sava”, gde će vršiti promenu smera kretanja,

– privremeno se ukida tramvajska linija 13,

– tramvajska linija 12 se pojačava;

– privremeno se uspostavlja kružna autobuska linija 7A koja će saobraćati na trasi Blok 45 – Dr Ivana Ribara – Jurija Gagarina – Antifašističke borbe – Milutina Milankovića – Đorđa Stanojevića – Marka Hristića – Jurija Gagarina – Dr Ivana Ribara do okretnice „Blok 45”.

Vozila će na privremenim trasama koristiti postojeća stajališta javnog prevoza.

Izmene trolejbuskih linija

Tokom izvođenja radova na popravci elemenata trolejbuske kontaktne mreže u Ulici Vojislava Ilića, od 18. maja od 00.00 časova do 20. maja, do 3.30 časova, doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopštavaju iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi podrazumevaju zauzeće kolovoza Ulice Vojislava Ilića (desna saobraćajna traka – smer ka naselju Medaković 3), na poziciji koja se nalazi oko 30 metara posle stajališta „Škola Vojislava Ilića” – smer ka naselju Medaković 3, sledećih 60 metara. Tokom izvođenja radova doći će do isključenja struje na kontaktnoj mreži, pri čemu će doći do promena u radu linija JLPP-a:

– ukidaju se trolejbuske linije 19, 22 i 29,

– uspostavlja se privremena trolejbuska linija 22L, koja će saobraćati na relaciji Studentski trg – Crveni krst,

– uspostavljaju se privremene autobuske linije 22A, koja će saobraćati na relaciji Trg Slavija – Kruševačka, kao i linija 29A, koja će saobraćati na relaciji Trg Slavija – Medaković 3.

Vozila će na privremenim trasama koristiti postojeća stajališta javnog prevoza.Izvor: Beoinfo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar