Duljaj dobio otkaz: Partizan će do kraja sezone sa klupe voditi Albert Nađ

Nađ će voditi tim do kraja ove sezone dok crno-beli ne nađu adekvatnu zamenu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/YouTube/FKPartizanBeograd

Trener Igor Duljaj više nije trener fudbalskog kluba Partizan.

Na klupi će ga naslediti Albert Nađ koji će klub voditi do kraja tekuće sezone, a za to vreme će klub pokušati da nađe adekvatno dugoročno rešenje.

Podsećanja radi, Duljaj je na mesto trenera Partizana stigao krajem februara prethodne godine, a zamenio je u to vreme Gordan Petrića, koji je iznenada napustio klub zbog zdravstvenih problema.

Prošlu godinu je sa timom završio na četvrtom mestu. Nakon toga, sastavio odličnu mladu ekipu sa određenim kosturom koji je zadržan i tokom većeg dela ove sezone vodio na tabeli.

Potvrda dobrog perioda bio je i trijumf na derbiju na kraju “jesenjeg” dela u kome je Partizan savladao Crvenu zvezdu i overio prvo mesto na tabeli Superlige.

Nakon prelaznog perioda ostao je bez par ključnih igrača pa je i crno-belima vremenom opadao takmičarski ritam u kome su u više navrata ispustili bodove na mestima gde nisu trebali.

Crvena zvezda je to iskoristila i napravila sada već nedostižnu razliku od 11 bodova na samo 5 kola pred kraja takmičenja.

Što se tiče Nađa, pred njim je sada težak zadatak. On će do kraja ove sezone pokušati da stabilizuje situaciju u kojoj se crno-beli trenutno nalaze.

Podsećanja radi, Partizan naredni meč igra protiv ekipe Vojvodine. Taj duel na programu je u četvrtak sa početko od 17 časova.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar