Dnevni horoskop za 21. april: OVNA očekuju strastveni trenuci, RIBE padaju na šarm JARCA i ŠKORPIJE

Devica i Bik treba da povedu računa o svojoj ishrani

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/ lookstudio

Ovan

Uključite u posao svog životnog partnera ili osobu koja vam se sviđa. Biće obostrano korisna saradnja. Strastveni trenuci koji mogu dugo da potraju. Odlično se osećate.

Bik

Dobićete vesti o naplati starog duga koji ste na neki način otpisali. Možda vam bude ponuđenja kompenzacija. Imate osećaj da vas partner izbegava, ali je samo previše obaveza razlog udaljavanja. Obratite pažnju na ishranu.

Blizanci

Vaš siguran nastup pred drugima je garancija uspeha. Imate utisak da više niste zanimljiv partner. Dobro.

Rak

Kada se sve sabere i oduzme, vama se ne isplati da u ovom trenutku menjate posao. Sačekajte malo bolju ponudu. Osećate prihvaćeno i uvaženo. Ako izuzmemo neke sitnice. Bol u predelu stomaka.

Lav

Uspevate u svemu što ste naumili. Najvažnije je da završavate sve do kraja dana. Još uvek razmišljate da biste bolje prošli da ste napravili drugačiji izbor. Nikad nije kasno za promene. Dobro.

Devica

Moguće da ćete završavati i svoje obaveze i obaveze svojih kolega. Neko će vam uzvratiti u dogledno vreme, bez obzira da li vi to očekujete ili ne. Dobro raspoloženje će neki u vašoj okolini definisati kao detinjasto, ali nećete zameriti. Povedite računa o ishrani.

Vaga

Pravi potez u ovo vreme kada je vaš posao u pitanju jeste da se povučete. Na taj način ćete moći da uvidite mnoge stvari. Svesni ste da se kockate time što partneru prećutkujete neke stvari. Nemate drugi izbor. Imunološki sistem je u padu.

Škorpija

Taman mislite da ste prevazišli sve probleme, kada ono nastane neka nova prepreka. Vama to ne predstavlja problem, vi ionako sve prevazilazite. Još uvek ste pod jakim utiskom dešavanja sa osobom iz prošlosti. Ne možete da verujete šta vam se dešava. Vrtoglavica.

Strelac

Poslovne i materijalne preokupacije, kao i puno napora da se zacrtano ostvari, prisutni tokom dana. Za sve pripradnike znaka ovo je vreme da učvrste kurs na kojem su i potvrde vrednost već donetih odluka. Sledi veći priliv energije i vitalnosti.

Jarac

Sitnom nepažnjom mogli biste da isprovicirate neka stara neprijateljstva, nema potrebe za time. Zašto bi posao trepeo lične razmirice? Ne žalite se prijateljima jer ni vi niste sigurni šta u stvari hoćete. Solidno.

Vodolija

Posao vam ne pruža potpuno zadovoljstvo, pa se u takvim situacijama osećate iznevereno. Ne brinite, ovo je samo prolazno neraspoloženje. Za slobodne, na pomolu je divna veza. Ostalim Vodolijama se savetuje da više vremena odvoje za svoju porodicu i bračnog druga. Povremene glavobolje u čeonom delu glave.

Ribe

Posao vam danas teško pada. Pokušajte da ipak opravdate svoju reputaciju. Nećete moći da odolite šarmu jednog Jarca ili Škorpiona. Ipak se potrudite da nađete kod sebe ono nešto što će vas zaustaviti. Dobro.

BONUS VIDEO:Izvor: luftika.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar