Vučić na prvom letu Er Srbije na liniji Beograd – Mostar: Predsednik objavio video iz aviona (VIDEO)

Predsednik Aleksandar Vučić bio je na prvom letu za Mostar iz srpske prestonice.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/instagram

Er Srbija od danas uspostavlja direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara, a na prvom letu na ovoj liniji je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Predsednik Vučić ukrcao se na prvi let za Mostar. Prvi let do Mostara je popunjen. Među putnicima su i ministri Goran Vesić i Tomislav Momirović.

Vučić se prethodno oglasio sa beograskog aerodroma “Nikola Tesla”, objavivši fotografiju posade aviona.

Foto: Printscreen/instagram

“Posle 33 godine, letimo za Mostar – grad istorije i pesnika, mesto ukrštanja različitih kutlura i tradicija”, napisao je Vučić na svom Instagram profilu.

Kako je ranije najavljeno iz ove kompanije, srpski nacionalni avio-prevoznik će do Mostara leteti tri puta nedeljno i to ponedeljkom, petkom i nedeljom. Do Mostara će se leteti avionom tipa ”embraer 175”, let traje 50 minuta, a karte koštaju od 56 evra po smeru, odnosno od 104 evra za povratno putovanje u ekonomskoj klasi.

Generalni direktor Er Srbije Jirži Marek rekao je ranije prilikom potpisivanja ugovora o uspostavljanju linije da će to pozitivno uticati na ekonomski i privredni rast, olakšati kulturnu razmenu i doprineti još boljoj saradnji na Zapadnom Balkanu.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar