Dnevni horoskop za 13. april: LAVU moguć ulazak u strastvenu vezu, RIBAMA stiže romantična poruka

Blizanci bi trebalo da promene način ishrane

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Unsplash/Elinda Gjonomadhi

OVAN

Mesec u trećoj astrološkoj kući pravi napet aspekt sa Neptunom, pa su mogući problemi sa dokumentacijom, rođacima, komšijama, a roditeljima sa decom. Moguć zajednički posao sa prijateljima. Susret sa Lavom na kraćem putu.

BIK

Mesec u drugom astrološkom polju, pod uticajem Neptuna iz polja neočekivanih situacija, odlaže ili menja vaše planove. Novac stiže preko honorarnog angažmana. Ulazak Meseca u vaše polje mentalnog stanja, donosi vam problem sa rođakom.

BLIZANCI

Mesec u vašem znaku pravi sekstil sa vašim vladaocem, retrogradnim Merkurom, donoseči vam uspeh preko saradnje sa strancima, putovanja, obrazovanja. Ipak, preporučuje se oprez prilikom potpisivanja ugovora. Promenite način ishrane.

RAK

Mesec u Blizancima, pod uticajem Neptuna, donosi inspiraciju umetnicima, ali i može probleme sa saradnicima, rođacima, komšijama, decom. Ulazak Meseca u vaš znak, večeras, nepovoljno utiče na vaše raspoloženje. Zadržavanje vode u organizmu.

LAV

Mesec u sekstilu sa vašim vladaocem Suncem, stavlja akcenat na vaše organizacione sposobnosti koje danas dolaze do punog izražaja. Izbegavajte nepotrebne troškove. Moguć ulazak u strastvenu vezu sa harizmatičnom osobom.

DEVICA

Mesec u astrološkoj kući karijere i ugleda obrazuje haromoničan aspekt sa vašim vladaocem, retrogradnim Merkurom, donoseći vam novac preko poslova sa strancima. Mogući nesporazumi sa nadređenima. Glavobolja.

VAGA

Izazovni aspekti Meseca u astrološkoj kući ljubavi i kreativnosti, donose inspiraciju umetnicima, a slobodnim Vagama i mogućnost romanse s nekim ko nosi uniformu na radu. Mogući su vanredni troškovi. Oticanje nogu.

ŠKORPIJA

Mesec u osmom astrološkom polju pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Plutonom, zbog čega ćete biti u dilemi da li da uđete u rizičan poslovni aranžman. Strastveni susret sa vodenim Rakom. Podložnost sportskim povredama.

STRELAC

Uspeh preko zajedničkog posla sa poslovnim ili ljubavnim partnerom, advokature, mode, diplomatije. Kvadrat između Meseca i vašeg suvladaoca Neptuna, donosi vam rasprave sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom i članovima porodice. Glavobolja.

JARAC

Mesec u Blizancima pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Saturnom, donoseći vam probleme sa dokumentima i saradnicima, komšijama, rođacima. Ljubavnog partnera muči ljubomora, jer sumnja u vašu iskrenost. Pazite se u saobraćaju.

VODOLIJA

Mesec u astrološkoj kući kreativnosti, pod uticajem Neptuna, donosi vam inspiraciju, ako se bavite kreativnim ili poslom u vezi sa sportom. Uvećanje prihoda preko poslova sa IT tehnologijama, kontakata sa strancima. Podložnost povredama.

RIBE

Napeti aspekti Meseca u Blizancima donose problem u komunikaciji sa ljubavnim partnerom, kao i sa članovima porodice. Ulazak Meseca u znak Raka, večeras, donosi vam romantičnu poruku od Škorpije. Osetljiv želudac.

Posni čokoladni mus bez šećera: Recept prve srpske Masteršefice (RECEPT+VIDEO)Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar