Dnevni horoskop za 31. mart: Dan za entuzijazam i priče o novcu, a neki neće ostati samo na priči

Mesec je i danas u Strelcu, a to je uvek zabavno i dinamično

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/pvproductions

OVAN 

Prelazak Meseca preko Strelca donosi vam priliv entuzijazma, kao i kontakte sa strancima. Preko posla možete da upoznate nekoga ko će vas osvojiti na prvi pogled. Ipak, pazite, to može da bude samo zabluda, zanos, naročito ako se radi o Vodoliji.

BIK

Mesec u astrološkoj kući novca i strasti, pravi kvadsrat sa vašim vladaocem Venerom, što upozorava na oprez sa finansijama, ali i u odnosu sa partnerom. Zauzeti Bikovi sumnjaju u iskrenost voljene osobe, slobodne očekuje susret sa Škorpijom.

BLIZANCI 

Aspekt Meseca sa vašim vladaocem Merkurom, danas vam donosi kontakte sa strancima ili vesti od osobe koja posluje s njima. Na kraćem putu ili predavanju moguć romantičan susret sa Strelcem ili Lavom. Novac stiže ali biće i vanredne troškova.

RAK 

Kada vaš vladalac Mesec prelazi preko astrološke kuće posla, obično imate u planu projekte sa strancima, koji danas imaju dobre šanse za realizaciju. Svaki put kada pomislite na osobu koju ste upoznali preko prijatelja, poželite da je što pre vidite.

LAV 

Sa trigonom između vašeg vladaoca Sunca i Meseca u optimističnom Strelcu, danas možete da ostvarite ono o čemu već dugo razmišljate. Ovo se naročito odnosi na umetnike i Lavove koji imaju bilo kakve veze sa sportom. Glavobolja.

DEVICA 

Aspekti Meseca donose vam podršku rođaka i povoljne okolnosti za realizaciju planova u vezi sa angažovanjem na društvenom projektu, naročito ako ste preko posla prisutni u javnosti. Moguć susret u tajnosti sa Ribama ili Jarcem.

VAGA 

Mesec, koji upravlja vašom karijerom, pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Venreom, donoseći vam probleme na ljubavnom i finansijskom planu. Dopisivanje sa tajnim obožavaocem postaje sve intenzivnije. Ponašanje partnera podstiče vašu sumnju.

ŠKORPIJA 

Prelazak Meseca preko Strelca donosi vam mogućnosti za zaradu preko aranžmana sa strancima, kao i preko turizma, stručnog usavršavanja u inostranstvu. Privlači vas neko koga ste upoznali preko poslovnih kontakata. Bol u leđima.

STRELAC

Aspekti Meseca, koji upravlja vašim finansijama ali i rizikom,u vašem znaku donose vam novac preko inostranstva, filma, medija,društvenog angažmana. Budite oprezniji prilikom i potpisivanja ugovora. Jedan Lav misli na vas.

JARAC 

Pozicija Meseca u astrološkoj kući ograničenja i tajni, ne utiče povoljno na vaše finansije. Imate podršku uticajne osobe koja prepoznaje vaše profesionalne kvalitete. Susret u tajnosti sa umetnikom ili sportistom. Nesanica.

VODOLIJA 

Aspekti Meseca podstiču vašu ambiciju da ostvarite saradnju sa osobama koje žive u inostranstvu, u čemu imate podršku jednog Lava i Blizanaca. Mogući su vanredni troškovi u vezi sa sređivanjem stambenog ili poslovnog prostora.

RIBE 

Pozicije Meseca i vašeg vladaoca Neptuna, pogoduje umetnicima i sportistima, naročito ako planiraju projekte sa strancima. Zainteresovani ste za šarmantnu osoba koju ste upoznali preko prijatelja. Vreme je za rekreaciju.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar