Čović otvoreno o celokupnoj sezoni, nezadovoljan pojedinim stvarima: “Ako neko zna bolje neka dođe”

Predsednik Zvezde govorio je o tekućoj sezoni

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/RTS

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović gostovao je u jutarnjem programu RTS-a i tom prilikom komentarisao sezonu svoje ekipe.

Krenuo je o pojačanjima.

– Loše su urađeni određeni skautinzi i formiranje ekipe. Nakon toga su nas pratile neprekidno povrede. Ne pričam o ovome kao alibi, nego kao nešto što se realno događalo, uz, naravno, uvek otvorena vrata da oni koji to mogu bolje i znaju bolje, dođu pa uzmu da rade – rekao je na startu Čović.

Zatim je govorio o uspesima ekipe.

– To nema nijedan klub na ovim prostorima u zadnjih 13 godina. Neću oko svega toga da pravim alibi, ali povređeno je dosta igrača. Skoro nikada nismo bili kompletni. Taman smo krenuli sa Topićem, on se povredio, pa Teodosić… Da ne nabrajam – dodaje.

Odgovorio je i na pitanje o meču Partizana i Real Madrida.

– Vidim tamo neki daju izjave kako kontrolišu emocije. Ja im čestitam na toj kontroli emocija, naročito kada ispljujete sve dok se utakmica igra. Ja to zameram i našim navijačima i nisam pristalica svega toga, ali živimo očigledno u takvim vremenima. Nadam se da će se to popravljati i da će sport biti u prvom planu, a ne uvrede igrača, učesnika, pa čak i porodica. Što se permanentno događa i onda na kraju pohvalimo da smo imali sjajne navijače.

Na kraju poslao poruku svim ljubiteljima sporta.

Potom je zaključio pričom kako ne treba širiti mržnju…

– Ne valja širiti mržnu, znate? Ni sa jedne strane to nije dobro, ali vidimo ko to radi i kako to suptilno radi. Sa jedne strane glumite velikog gospodina, a sa druge strane utičete na takve stvari koje su širenje mržnje, a to su naši najveći klubovi – završio je Nebojša Čović.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar