Poznato je kada počinje emitovanje serije o Hariju Poteru: Svaka knjiga će imati svoju sezonu

Epizode će biti više bazirane na sadržaju knjiga, za razliku od filmova

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/KinoCheck.com

Premijera novih epizoda serije o Hariju Poteru planirana je za 2026. godine, potvrdio je direktor Warner Bros Discovery-ja Dejvid Zaslav i biće prikazivane na Maxu.

– Nismo skrivali uzbuđenje oko našeg Harija Potera. Poslednji film je snimljen pre više od desetak godina. Bio sam u Londonu pre nekoliko nedelja, gde sam se susreo sa Džoanom Rouling i njenim timom. Obe strane su oduševljene što ponovo pokreću ovu franšizu. Naši razgovori su bili izvrsni i veoma se radujemo zbog onoga što je pred nama. Jedva čekamo podelimo deceniju novih priča sa obožavaocima širom sveta na Maxu – rekao je Zaslav, navodi Screen Rant, prenosi index.hr.

Svaka knjiga dobija sezonu

Planirano je snimanje više sezona serije, onoliko  koliko ima knjiga. Svaka će biti usredsređena na jednu knjigu i mnogo više će iskoristiti materijal iz knjiga nego što je to bio slučaj u filmovima.

Svaka sezona će biti autentična prema knjigama i predstaviće Harija Potera i njegove neverovatne avanture novoj publici, dok će originalni, klasični i omiljeni filmovi ostati u središtu franšize i biće dostupni za gledanje širom sveta.Izvor: Index.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar