Odgovor predsednika Vučića Grlić-Radmanu: Da ne idem daleko u prošlost, bilo bi suviše bolno…

"Hrvatski ministar ne samo da se brutalno meša u unutrašnje stvari Srbije, već po običaju laže i vređa srpski narod i preti građanima Srbije", rekao je Vučić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/ buducnostsrbijeav; Youtube/ EU Debates

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić reagovao je povodom izjave hrvatskog ministra spoljnih poslova Gordana Grlića-Radmana da “su jedno građani Srbije, a drugo Vučić i njegova politika, koja mora da odluči na čijoj će stolici sedeti”.

“Hrvatski ministar ne samo da se brutalno meša u unutrašnje stvari Srbije, već po običaju laže i vređa srpski narod i preti građanima Srbije. Grlić-Radman je jedno u pravu, možda sam ja nečiji trabant, možda i vartburg, možda i fića, ali nikada nisam bio ničiji potrčko i sluga, što se za Grlić-Radmana ne može reći. Da ne idem daleko u prošlost, bilo bi suviše bolno”, rekao je Vučić.

Grlić-Radman je gostujući na hrvatskoj N1 danas izjavio da Vučić mora da odluči “na kojoj će stolici da sedi”, dodajući ”da je neudobno sedeti na dve stolice”.

”On ne bi trebao imati veliku dilemu. Vučić može biti trabant i satelit Rusije, ali neće se dopustiti uticaj Rusa ili drugi maligni uticaji koji bi narušili stabilnost Zapadnog Balkana”, rekao je Grlić-Radman.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar