“Imamo istu energiju”: Unuka Ljiljane Stjepanović ista je baka, a gledamo je na malim ekranima (FOTO)

Unuka Ljiljane Stjepanović je mlada glumica

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Kurir

Divu srpskog glumišta Ljiljanu Stjepanović obožavamo da gledamo u svakoj novoj ulozi u kojoj uvek pokaže da iako je iza nje četiri decenije blistave karijere, uvek ima nešto novo da ponudi publici.

Ipak, stižu mlađi glumci, njene kolege među kojima je i unuka Ljiljane Stjepanović, Ksenija Repić koja je već pokazala svoj raskošni talenat.

Foto: YouTube/Printscreen

Ljiljana ima dvojicu sinova i četiri unuke od kojih je najstarija već krenula njenim stopama te imamo prilike da je gledamo u seriji “Azbuka našeg života” u ulozi Marije.

– Imamo istu energiju, a lepotu je nasledila od mame i tate – rekla je ranije Ljiljana u emisiji “Exkluziv” na Prvoj televiziji, dok Ksenija kaže da sa bakom deli i fizičke karakteristike.

– Imam razmak između zuba na baku, i dosta ličim na nju kada je bila mlada – kazala je jednom prilikom unuka Ljiljane Stjepanović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ksenija Repic (@repic____)

Inače, od najranijih dana lepa Ksenija je pokazivala glumački talenat pa je tako još kao devojčica imala prvu ulogu u seriji “Selo gori a baba se češlja”.

– Ksenija je već sa godinu i po dana odgledala jednu od mojih predstava, a budući da sam je stalno dovodila na probe, ona je pravo pozorišno dete koje je raslo iza kulisa.

Za nju je scena prirodan ambijent i nije neobično što ju je toliko zavolela. Bila je veoma mala kada je počela da pravi ‘pjedstave’ za sve nas u kući – istakla je ponosna baka i dodala:

– Sa četiri godine držala sam joj časove glume, a ona je sve upijala. Tada sam jasno uočila da je talentovana za glumu. Bila sam ponosna.Izvor: Gloria

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar