Najbolji snimak NLO ikada: Pilot snimio neidentifikovani objekat koji se kretao neverovatno brzo! (VIDEO)

Snimak objavljen prošle godine i dalje je predmet rasprava

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Twitter/JorgeArteagaG

Pilot Horhe A. Arteaga zabeležio je ono što neki opisuju kao najbolji NLO snimak ikada iznad Antiokije u Kolumbiji i za kog je potvrđeno da je autentičan. I dan danas ovaj snimak izaziva raspravu stručnjaka da li je zaista na snimku NLO i da li se kreće toliko brzo kako deluje.

Prema Horheu, posmatrani objekat nije bio balon bilo koje vrste, ni dron, niti mu bilo koji poznati objekat. Dok je snimao, objekat se velikom brzinom pomerao, a on je počeo da ga lovi svojom letelicom.

Tvrdi da objekat nije bio balon, jer bi ga kretanje aviona oduvalo ili poremetilo njegovu poziciju. Takođe je odbacio mogućnost da se radi o solarnom ili helijumskom balonu, pošto ga je uočio na visini od četiri kilometra pri temperaturi oko 5 stepeni Celzijusa.

Arteaga je govorio o snimku nakon što je objavljen na mreži, a meksički ufolog potvrdio je autentičnost snimka. U intervjuu je Arteaga rekao da je objekat u početku bio nepomičan i da je izgledalo kao da lebdi u vazduhu između Medelina i Santa Fea.

Njegov kopilot je takođe primetio objekat, posmatrajući ga dok se približava avionu.

Arteaga je navodno upravljao avionom da prati NLO, tvrdeći da nije izgledao niti se ponašao kao balon, dron ili avion.

Važno je napomenuti da izraz NLO podrazumeva neidentifikovani leteći objekat, ne i nužno vanzemaljskog porekla.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar