Simptomatičan hitan put u Veliku Britaniju! Kurti otišao na konsultacije sa albanskim lobistima

Nije tajna da Kurti u Britaniji ima dobro razvijenu mrežu saradnika i mentora, inače osvedočenih albanskih lobista, koji godinama predano rade na projektu kosovske nezavisnosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/youtube

Premijer lažne države Kosovo Aljbin Kurti hitno je jutros doputovao u jednodnevnu posetu Velikoj Britaniji, na dan kada je srpski narod masovno ustao protiv njegovog terora koji je kulminirao odlukom o ukidanju dinara na teritoriji Kosova i Metohije.

Kako prenose izvori Novosti iz diplomatskih izvora, očekuje se da se Kurti sastane sa svojim ostrvskim savetnicima koji ga godinama iz senke podržavaju u potezima čiji je krajnji cilj etničko čišćenja Srba sa prostora KiM i zaokruživanje suverentita takozvanog Kosova na celoj teritoriji naše južne pokrajine.

Nije tajna da Kurti u Britaniji ima dobro razvijenu mrežu saradnika i mentora, inače osvedočenih albanskih lobista, koji godinama predano rade na projektu kosovske nezavisnosti.

– Kurti ima savetnika iz Velike Britanije, Nemca poreklom, o kome će tek biti reči narednih dana – kazao je nedavno predsednik Srbije Aleksandar Vučić govoreći o potezima koje Kurti već duže vreme povlači.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar