Dnevni horoskop za 7. februar: Slobodne RAKOVE očekuje zanimljiv susret, JARAC treba da obuzda svoju impulsivnost

Blizancima se preporučuje da danas izbegavaju podizanje kredita i rizične investicije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pexels/ Los Muertos Crew

OVAN 

Aspekt Meseca sa vašim vladaocem Marsom, planetom akcije, ali i sukoba i povreda, nepovoljno utiče na komunikaciju sa nadređenima. Romantičan susret sa starom simpatijom ili osobom od koje vas deli veća razlika u godinama. Podložnost povredama.

BIK 

Mesec danas “pretiče” vašeg vladaoca Veneru u Jarcu, donoseći vam dogovor o nekom kreativnom projektu ili saradnji sa strancima. Napet aspekt Meseca i Marsa, donosi rasprave sa voljenom osobom, naročito ako se radi o Škorpiji ili Jarcu.

BLIZANCI 

Sa Mesecom blizu Marsa u astrološkoj kući opasnosti i finansija, izbegavajte podizanje kredita i rizične investicije. Moguće je odlaganje dogovora koji se odnosi na neku Podložnost povredama. Emotivni partner planira odlazak na zajednički put.

RAK 

Vaš vladalac Mesec, simbol emocija, u konjunkciji sa Marsom u polju partnerskih odnosa, najavljuje rasprave i ljubomorne scene sa partnerom. Slobodne Rakove očekuje susret sa nekim koga su nedavno upoznali preko posla i ko je ostavio jak utisak na njih.

LAV

Spoj Meseca i Marsa u vašem šestom astrološkom polju, upozorava na oprez kada se radi o odnosu prema saradnicima i kolegama, kao i sa dokumentima. Dobar aspekt Venere, slobodnim Lavovima donosi ljubav preko poslovnih kontakata.

DEVICA 

Aspekt koji danas obrazuje Mesec sa Marsom u vašoj astrološkoj kući ljubavi i kreativnosti, donosi vam trzavice i rasprave sa voljenom osobom. Možete da očekujete uvećanje prihoda preko posla sa osobama koje žive u inostranstvu.

VAGA 

Mesec u Jarcu blizu Marsa, koji upravlja vašim poslovnim ali i ljubavnim životom, upozorava da se klonite konflikta sa emotivnim partnerom, kao i da budete oprezniji prilikom investiranja u nove projekte. Izbegavajte nepotrebne troškove.

ŠKORPIJA 

Pozicija Meseca koji upravlja devetim astrološkim poljem, blizu vašeg vladaoca Marsa, nepovoljno utiče na komunikaciju i saradnju sa strancima. Voljena osoba planira da vas iznenadi pozivom za odlazak na zajednički put. Podložnost povredama.

STRELAC 

Konjunkcija Meseca i Marsa u astrološkoj kući posla, nepovoljno utiče na vaše finansije, donoseći vam vanredne izdatke. Ipak, imate podršku osobe od uticaja. Emotivni partner nema dovoljno razumevanja za vašu trenutnu situaciju na poslu.

JARAC 

Mesec blizu Marsa u vašem znaku, čini vas energičnijim, ali i sklonim naglim reakcijama. Zato, pokušajte da izbrojite do deset pre nego što nešto izjavite. Voljena osoba ne želi da toleriše vaše ponašanje, jer smatra da ste vi glavni krivac.

VODOLIJA 

Mars blizu Meseca, koji upravlja vašim poslovima, upozorava na oprez, ako sarađujete sa osobama koje nose uniformu na radu. Obratite pažnju na detalje prilikom potpisivanja ugovora. Emotivni partner želi da vas iznenadi pozivom na odlazak na kraći put.

RIBE

Konjunkcija Meseca i Marsa u Jarcu, donosi vam češće promene raspoloženja i mogućnost rasprave sa jednim prijateljem. Moraćete da odložite realizaciju nekih poslovnih planova. Voljena osoba vam stavlja do znanja da očekuje da poštujete dogovor s njom.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar